Alt tarafı bir adet bira yüzünden mi oluyor bunlar??El insaf nedir bu haksızlık bu kadar ya?
Bana tuhaf gelen valizin aranmasi girerken.
Yenimi cikti bu olaylardan dolayi teror vsvs.
Her yurda giriste ust aramasi da yapiliyo mu.
Ben de yurtta kaldim 10sene gecmistir ustunden(Ozel yurtta)
Devlet yurdu felan da ondan mi bu arama.
Ama savunmam ve ifademe bilmediğimi yazmıştım yalan ifade olduğu anlaşılır dahada kötü olurTatlım otobüs ile geldiğini valizlerin karıştığını valizin sahibinin sana ulaştığını vs yazan bir dilekçe ver. O arkadaşını da valizin sahibi gibi göster. Gerekirse ona ulaşsınlar.
Bana tuhaf gelen valizin aranmasi girerken.
Yenimi cikti bu olaylardan dolayi teror vsvs.
Her yurda giriste ust aramasi da yapiliyo mu.
Ben de yurtta kaldim 10sene gecmistir ustunden(Ozel yurtta)
Devlet yurdu felan da ondan mi bu arama.
Evet yurttan çıkarılma yazısı verdiler.
Idare hukuk asistanları ile nasıl iletişime geçebilirim
Evet yurttan çıkarılma yazısı verdiler.
Idare hukuk asistanları ile nasıl iletişime geçebilirim
Gidip kapısını çalacaksın
Okulun sitesinden adına bak gerekirse kat görevlisine sor
Kaçıncı sınıfsın sen
Anladım. Birinci sınıfım daha yardımcı olurlar mı banaGidip kapısını çalacaksın
Okulun sitesinden adına bak gerekirse kat görevlisine sor
Kaçıncı sınıfsın sen
Haklısın valla.Gençlerin ruh sağlığı sağlamsa bunu mucizevi bir olay olarak görmek gerekiyor aslında. ülkemde çok zor çünkü.erkek öğrenciyle aynı bankta oturduğu için yurttan atılan ve durum ailesine haber verilecek diye kendini öldüren öğrencinin varlığının olduğu bir ülkede haksızlıklar tartışılmaz yaşanır diyesim geldi
Anladım. Birinci sınıfım daha yardımcı olurlar mı bana
Aslında bir avukat tutacaksın. bütün bunlar yüzünden psikojini bozduklarini ve bu yüzden okuldan soğuduğunu söyleyip tazminat davası açacaksın.Ne sanıyor bunlar kendinı ya!?
Bir bira yüzünden bir gencin bütün istikbali ile oynamak nedir!?
Allahım sabır sabır sabır. .
Lafla peynir gemisi yürüseydi fareler kral olurdu.Birde heryerde bas bas bağırıyorlar ögrencilerimizi kazanalım diye pess
Gerçekten psikolojimi bozdular onlar yüzünden özel yurda geçtim yemek yiyemiyorum Doğal gazı açmıyorlar üşüyorum üstelik vize haftası attılar beni dersler ime çalışamıyorumAslında bir avukat tutacaksın. bütün bunlar yüzünden psikojini bozduklarini ve bu yüzden okuldan soğuduğunu söyleyip tazminat davası açacaksın.Ne sanıyor bunlar kendinı ya!?
Bir bira yüzünden bir gencin bütün istikbali ile oynamak nedir!?
Allahım sabır sabır sabır. .
Resmen dalga geçtiler savunmamı okuyup gülmüşler memurlar öğrenciler karşı çıkmasın diye yurda büyük boy rakı getirdiğimi söylemişler hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorumYa nebiçim iş yani bile bile nasıl atiyorlar hadi attılar bursun kesilmesi falan çok büyüz değil mi yahuburada ki avukat arkadaşlar yardımcı olur belki kötu olmuş
Avukat tutamam öğrenciyim ücretini karşılayamamAvukat tutun, mahkemeye basvurun, yurutmeyi durdurma karari verilmesi icin zorlayin. arkadasiniz da sahitlik yapsin tabi.
Ama dosyamı genel müdürlüğe gönderdiler artık yurttakiler beni isteselerde geri alamazlarBence avukati cidden tutmaya ihtiyacin yok. Avukatin yurtta soyle bir gorunmesi ve dava acacagini soylemesi yeterli olur diye dusunuyorum. O zaman seni geri alirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?