• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz

elcinnnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
20
3
1
28
Okullar açılmadan önce arkadaşımla tatile gitmiştik.oraya para koyduk birşeyler almak için. Iki tanede bira aldık ama içmedik. Sonra ben valizimi hazırlayıp kapattım. Arkadaşımda biranın bi tanesini kendisi almış bi tanesini benim valizime koymuş. Bana da söylemedi. Yurda geldim valizi açtılar en üstte bira vardı. Bende savunmamı yaptım. Dedimki ben bir yıldır bu yurtta kalıyorum her geldiğimde valizin kontrol edildiğini biliyorum salak mıyım oraya koyayım yurda sokmak istesem çantamın içine koyardım çantayı aramıyorlar dedim. Sonra sordum müdüre dedimki bana inanmıyor musunuz yurda içki sokmaya çalıştığımımı düşünüyorsunuz dedim hayır ama insiyatif kullanmak istemiyorum dedi olayı genel müdürlüğe gönderdiler yurttan süreriz çıkarılma cezası aldım bursumda kesilecek. Boşu boşuna suçsuzken yurttan ve bursundan oldum.itiraz edicem ama ne yazmam nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bana yardım eder misin çok zor durumdayım :(

Evet üstelik bursumu kestiler sicilime de işliceklermiş hukuk okuyorum meslek hayatımıda etkilicek :( itiraz edicem ama ne yazmam nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum

Okullar açılmadan önce arkadaşımla tatile gitmiştik.oraya para koyduk birşeyler almak için. Iki tanede bira aldık ama içmedik. Sonra ben valizimi hazırlayıp kapattım. Arkadaşımda biranın bi tanesini kendisi almış bi tanesini benim valizime koymuş. Bana da söylemedi. Yurda geldim valizi açtılar en üstte bira vardı. Bende savunmamı yaptım. Dedimki ben bir yıldır bu yurtta kalıyorum her geldiğimde valizin kontrol edildiğini biliyorum salak mıyım oraya koyayım yurda sokmak istesem çantamın içine koyardım çantayı aramıyorlar dedim. Sonra sordum müdüre dedimki bana inanmıyor musunuz yurda içki sokmaya çalıştığımımı düşünüyorsunuz dedim hayır ama insiyatif kullanmak istemiyorum dedi olayı genel müdürlüğe gönderdiler yurttan süreriz çıkarılma cezası aldım bursumda kesilecek. Boşu boşuna suçsuzken yurttan ve bursundan oldum.itiraz edicem ama ne yazmam nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bana yardım eder misin çok zor durumdayım :KK43:

Bimere cimere ve yurdunun bagli bulundugu kurulusa yaz, derdini acik acik guzelce anlat derim ben.

Ekleme: ayrica olayla ilgili yazili savunmani istemediler mi?

Arkadaşınızn size sormadan koyması bana iyi niyetli gelmedi
Benim başımada gelmişti lisedeyken
Arkadaşımla teyzeme gitmiştik kendi birasını çantama koymuş benim haberim Yok
Ben WC'ye gittiğimde teyzeme bak Alevbusenin çantasında bira var diye göstermiş :KK70:
Sonuç teyzem bana inandı görüşmeyi kestim
Bazıları sinsi oluyor

Ben WC'ye gittiğimde teyzeme bak Alevbusenin çantasında bira var diye göstermiş :KK70:
Bazıları sinsi oluyor

Kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum buradaki arkadaşın.
2 bira varmış ayıp olmasın diye birini atmış çantasına,söylemeye de gerek görmemiştir,o da bilmiyordur bir bira yüzünden bunların olabileceğini.

Istediler yazdım bende. Sonra yurttan atıldım. Savunmamı başka bi yurdu müdürüne okuttum. Çok acemine yazmışsın dedi ne yazacağımı bilmiyorum ki

Kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum buradaki arkadaşın.
2 bira varmış ayıp olmasın diye birini atmış çantasına,söylemeye de gerek görmemiştir,o da bilmiyordur bir bira yüzünden bunların olabileceğini.
Bilmiyorum canım benim yaşadığım olay aklıma geldiği için böyle yorum yaptım belki artık kimseyede güven olmuyor
Ben olsam arkadaşımın valizine koyduğum birayı söylerdim yurtta çok sorun çıkarıyorlar atmaya yer arıyorlar resmen
Ki yaptığı şeyde yüz kızartıcı bir suç değil anlamadım niye böyle insanları zor durumda bırakıp çok yanlış birşey yapmış gibi baskı altında tutuyorlar

Bana tuhaf gelen valizin aranmasi girerken.
Yenimi cikti bu olaylardan dolayi teror vsvs.
Her yurda giriste ust aramasi da yapiliyo mu.
Ben de yurtta kaldim 10sene gecmistir ustunden(Ozel yurtta)
Devlet yurdu felan da ondan mi bu arama.

Istediler yazdım bende. Sonra yurttan atıldım. Savunmamı başka bi yurdu müdürüne okuttum. Çok acemine yazmışsın dedi ne yazacağımı bilmiyorum ki
Bence hakkını ara gerekirse şikayet falan edemez misin o yurt müdürünü fazla bilgim de Yok..
Sana haksızlık yapılmış

Bazıları sinsi oluyor
kötü niyetle yapmamış ama yinede çok sinirlendim kızdım kendisine

Bana tuhaf gelen valizin aranmasi girerken.
Yenimi cikti bu olaylardan dolayi teror vsvs.
Her yurda giriste ust aramasi da yapiliyo mu.
Ben de yurtta kaldim 10sene gecmistir ustunden(Ozel yurtta)
Devlet yurdu felan da ondan mi bu arama.
kaldığım yurta her girişimizde valizler aranıyordu terörden mi bilmiyorum üst araması ve çanta yapılmıyor sadece valiz

Bimere cimere ve yurdunun bagli bulundugu kurulusa yaz, derdini acik acik guzelce anlat derim ben.

Ekleme: ayrica olayla ilgili yazili savunmani istemediler mi?
savunmamı istediler ama acemine yazmıştım ne yazmam nasıl ifade etmem gerektiğini bilmiyorum

Yurttan çıkarılma yazısı verdiler mi

Disiplin işlemi var mı

Elinde olan her türlü yazıyı alıp yarın idare hukuku asistanına git bana yardımcı olun de durumu anlat

Biz üçüncü sınıfta iken eşim aldığı disiplin cezasına karşı dava açıp kazandı ki dilekçeyi biz yazmıştık

Gerekirse süre geçmedi ise dava açarsın ki geçmemiştir süre daha 60 gün süre

Yurttan çıkarılma yazısı verdiler mi

Disiplin işlemi var mı

Elinde olan her türlü yazıyı alıp yarın idare hukuku asistanına git bana yardımcı olun de durumu anlat

Biz üçüncü sınıfta iken eşim aldığı disiplin cezasına karşı dava açıp kazandı ki dilekçeyi biz yazmıştık

Gerekirse süre geçmedi ise dava açarsın ki geçmemiştir süre daha 60 gün süre
Evet yurttan çıkarılma yazısı verdiler.
Idare hukuk asistanları ile nasıl iletişime geçebilirim:(

Evet üstelik bursumu kestiler sicilime de işliceklermiş hukuk okuyorum meslek hayatımıda etkilicek :KK43: itiraz edicem ama ne yazmam nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum

Tatlım otobüs ile geldiğini valizlerin karıştığını valizin sahibinin sana ulaştığını vs yazan bir dilekçe ver. O arkadaşını da valizin sahibi gibi göster. Gerekirse ona ulaşsınlar.

Back