orasını bilmiyorum ama yumurtalıkları az çalışan kadınların hamile kaldığı biliyorum hemde burada kk . . şahit oldum . . doktorunu iyi seç .peki yumurtalıkların az calısması nasıl tedavı edılıyor bana adetının ucuncu gun gel dedı doktor fakat doktorum hc ılgılenmedı bnle dırek ılac yazdı eve gonderdı adetının ucuncu gunu gel dedınapacagmı bılmıorum
kocaeli canım çok iyi tanıdığım doktor yok . . bende yeni değiştirdim doktorumu . . bi erkek doktor var cihangir ay onu çook övüyorlar. .sızde nerde yasıyorsunuz onerebılecegnız bı doktor varmı acaba
rca ederm .cıhangır ay pekı cok tsk ederım en azından msjımı okuyup yardımcı oldugun ıcın cok tsk ederım cok
Evet canim cok haklisin kizimdada cihangire gidiyordum oglum icinde ona gidiyorum mukemmel bir doktor kafa dengi cok samimi herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyor super memnunum 10 cocuk dogursam hepsindede ona giderim :)kocaeli canım çok iyi tanıdığım doktor yok . . bende yeni değiştirdim doktorumu . . bi erkek doktor var cihangir ay onu çook övüyorlar. .
bende aynı senin yaşadıkları yaşadım canım polikistik over dedi dr sonra başka dr gittim alakası yok dedi ama o da olmaz dedi ben baya bıraktım bebek düşüncesinide aklımdan çıkarttım akışa bıraktım veee hamişimmmbenimde ilk gittiğim doktor polikistik oversin, hamile kalman zor dedi, üstelik adetim düzenli ve pkonun hiç bi belirtisi yoktu. adetim düzenli dediğimde yumurtlamadan adet görüyosundur dedi. 3 ay avare gibi gezdim moral bozukluğuyla, dün başka doktora gittim, polikistik falan değilsin yumurtan tam 18 mm de 2 günü iyi değerlendir çatlamak üzere dedi. yani demem o ki başka doktora git bacım sen, ayrıca yumurtaların tembel olması bebek sahibi olmaman anlamına gelmiyo, incir kürü dene, başka doktora git ve çocuk sahibi olamıcam fikrini kafandan at.
ne güzel ya :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim ve tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah :)bende aynı senin yaşadıkları yaşadım canım polikistik over dedi dr sonra başka dr gittim alakası yok dedi ama o da olmaz dedi ben baya bıraktım bebek düşüncesinide aklımdan çıkarttım akışa bıraktım veee hamişimmm
aminnnnnnnnnn Rabbim hepinize nsip etsin inşallah bizimkinide tamamına erdirsinne güzel ya :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim ve tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah :)