- 13 Ekim 2021
- 16
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Merve0929382
-
Hamilelik riski falan olur mu diye düşündüm de böyle regl yaşamadım pek o yüzdenOlayı nasıl sürtünme den yerleşme kanamasına bağladınız şaşırdık doğrusu
Sürtünmeyle ilişki yaşıyosunuz prezervatif kullanıyosunuz sonra hoopp yerleşme kanamasından şüpheleniyosunuz ordan oraya nasıl atladın yaaKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var sürtünmeli bir ilişki yaşamıştım ama prezervatif ile korunmustuk ondan önce de onun boxeri vardı gebelik olacağını düşünmüyorum ama 9 Ekim'de peçeteye silince kan gelmeye başladı bu 10 11 devam etti sonra bu lavaboya gidince akmaya başladı bazen pembe bazen kırmızı akışkan ve ne zaman regl olacağım belli olmuyor ama bu zamanlarda olmuştum yine yerleşme kanaması böyle olur mu şuan az kesik kesik geliyor bazen pembe oluyor bazen az kırmızı ama leke gibi değil akışkan oluyor damla damla yerlesme böyle uzun sürer mi regl yeni olduğum için mi
Üstünden biraz geçti gayet açıkça sorduğumu düşünüyorum neyini anlamadınızSürtünmeyle ilişki yaşıyosun prezervatif kullanıyosun sonra hoopp yerleşme kanamasından şüpheleniyosun ordan oraya nasıl atladın yaa
Prezervatif var çamaşırı var ve gebelik ? Olabilir hamilesiniz tebriklerKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var sürtünmeli bir ilişki yaşamıştım ama prezervatif ile korunmustuk ondan önce de onun boxeri vardı gebelik olacağını düşünmüyorum ama 9 Ekim'de peçeteye silince kan gelmeye başladı bu 10 11 devam etti sonra bu lavaboya gidince akmaya başladı bazen pembe bazen kırmızı akışkan ve ne zaman regl olacağım belli olmuyor ama bu zamanlarda olmuştum yine yerleşme kanaması böyle olur mu şuan az kesik kesik geliyor bazen pembe oluyor bazen az kırmızı ama leke gibi değil akışkan oluyor damla damla yerlesme böyle uzun sürer mi regl yeni olduğum için mi
Sperm kayan yıldızlardan da hizliysa demek kiSürtünmeyle ilişki yaşıyosunuz prezervatif kullanıyosunuz sonra hoopp yerleşme kanamasından şüpheleniyosunuz ordan oraya nasıl atladın yaa
Çok kasma olduysa da olmuştur zatenHamilelik riski falan olur mu diye düşündüm de böyle regl yaşamadım pek o yüzden
Çamaşır falan yokPrezervatif var çamaşırı var ve gebelik ? Olabilir hamilesiniz tebrikler
Bekaretiniz zedelenme, kaybetme vs. Söz konusu olabilirKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var sürtünmeli bir ilişki yaşamıştım ama prezervatif ile korunmustuk ondan önce de onun boxeri vardı gebelik olacağını düşünmüyorum ama 9 Ekim'de peçeteye silince kan gelmeye başladı bu 10 11 devam etti sonra bu lavaboya gidince akmaya başladı bazen pembe bazen kırmızı akışkan ve ne zaman regl olacağım belli olmuyor ama bu zamanlarda olmuştum yine yerleşme kanaması böyle olur mu şuan az kesik kesik geliyor bazen pembe oluyor bazen az kırmızı ama leke gibi değil akışkan oluyor damla damla yerlesme böyle uzun sürer mi regl yeni olduğum için mi
Anlamadım bu yerlesme olabilir mi kiÇok kasma olduysa da olmuştur zaten
Biraz daha açık anlatabilirsiniz mesela spermler hangi yolu tercih etti falanÜstünden biraz geçti gayet açıkça sorduğumu düşünüyorum neyini anlamadınız
Baksır var dediniz yaÇamaşır falan yok
Ya sperm temas etti mi sana vücuduna değdi miAnlamadım bu yerlesme olabilir mi ki
Önce vardı ama sonra yerine prezervatif kullandık ya da gebelikten pek şüphe etmiyorum ama reglim böyle olunca biraz korktum o yüzden soruyorumBaksır var dediniz ya
Yaa kaç yaşındasınız Allah aşkına?Anlamadım bu yerlesme olabilir mi ki
Spermlerin süper güçleri yok malesefki. keşke olsada bu kadar insan hamile kalmak için uğraşmasa
Tamam sperm nasıl gidecek içeriyeÖnce vardı ama sonra yerine prezervatif kullandık ya da gebelikten pek şüphe etmiyorum ama reglim böyle olunca biraz korktum o yüzden soruyorum
O zaman öyle diyebilirsiniz gebelik mi yerineFarkındayım ama sadece reglimin neden böyle olduğunu anlamaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?