• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz

Yaa kaç yaşındasınız Allah aşkına?
Bir kere üzerinizde kıyafetler var, prezervatif var bunun yanı sıra nasıl hamilelik şüphesi aklınıza geliyor.?
Çok kudurmadıyssnız kendinizi kaybedip herşeyi çıkarıp mercimeği fırına vermediyseniz yerleşme kanaması değildir. O söylediğiniz belirtiler kist belirtisi dr olabir o yüzden çok kasma diyorum
Kudurmasaydınız falan düzgünce fikrinizi demeyecekseniz gidebilirsiniz bu ne terbiyesizlik özel hayatıma laf etmek size düşmedi sadece soru sordum

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var sürtünmeli bir ilişki yaşamıştım ama prezervatif ile korunmustuk ondan önce de onun boxeri vardı gebelik olacağını düşünmüyorum ama 9 Ekim'de peçeteye silince kan gelmeye başladı bu 10 11 devam etti sonra bu lavaboya gidince akmaya başladı bazen pembe bazen kırmızı akışkan ve ne zaman regl olacağım belli olmuyor ama bu zamanlarda olmuştum yine yerleşme kanaması böyle olur mu şuan az kesik kesik geliyor bazen pembe oluyor bazen az kırmızı ama leke gibi değil akışkan oluyor damla damla yerlesme böyle uzun sürer mi regl yeni olduğum için mi
Benzer tonla başlık var, konu açmadan önce baksanız keşke. Sorunuza gelince tıbben imkansız, kanama ya da sonrasındaki komplikasyonların başka sebebi vardır, normale dönmezse doktora görünün, miyom vs olabilir…

Benzer tonla başlık var, konu açmadan önce baksanız keşke. Sorunuza gelince tıbben imkansız, kanama ya da sonrasındaki komplikasyonların başka sebebi vardır, normale dönmezse doktora görünün, miyom vs olabilir…
Baktım ama bana benzer pek birşey bulamadım o yüzden sordum

Hiç bişey olmaz belki suçluluk duygusu ve korkusuyla kendinizi psikolojik olarak baya dinlemişsinizdir. Kafanızı rahat tutun. Hiç takmayın bir problem olduğunu düşünüyor iseniz doktorlarımız böyle günler için var. Selametle...🙋

Hayır boşalma hiç olmadı
Belli ki bizden küçüksün bizden sana abla tavsiyesi ilişkiye başlamadan prezervatif tak bitene kadar da çıkartma sağlam olduğundan emin ol biraz araştır nasıl gebe kalınır nasıl engellenir burda yazdıkların kusura bakma çok cahilce sürtünme baksir prezervatif ve boşalma yok nasıl gebelik bekliyorsun ki lütfen biraz araştır bilgi edin bu şekilde ilişki yaşama

Belli ki bizden küçüksün bizden sana abla tavsiyesi ilişkiye başlamadan prezervatif tak bitene kadar da çıkartma sağlam olduğundan emin ol biraz araştır nasıl gebe kalınır nasıl engellenir burda yazdıkların kusura bakma çok cahilce sürtünme baksir prezervatif ve boşalma yok nasıl gebelik bekliyorsun ki lütfen biraz araştır bilgi edin bu şekilde ilişki yaşama
Ya zaten başında taktık ve hep sağlamdı bunlara dikkat ettim sadece reglim hep az olurdu ama bu sefer tuhafıma gitti ve sormak istedim yerlesme diye birşey duyunca da sormak istedim teşekkür ederim 💗

Ya zaten başında taktık ve hep sağlamdı bunlara dikkat ettim sadece reglim hep az olurdu ama bu sefer tuhafıma gitti ve sormak istedim yerlesme diye birşey duyunca da sormak istedim teşekkür ederim 💗
Yerleşme açık pembe veya kahverengi oluyor adete 1 hafta kala daha sık görülüyor ve çok olmuyor bir iki damla bişi

Yerleşme açık pembe veya kahverengi oluyor adete 1 hafta kala daha sık görülüyor ve çok olmuyor bir iki damla bişi
Benim kanamam bazen kırmızı bazen açık pembe ama hem adet zamanım oldu hemde 4 gündür lekelerle birlikte yaşıyorum işte bu iki gündür de damla damla oluyordu korkmustum biraz

Benim kanamam bazen kırmızı bazen açık pembe ama hem adet zamanım oldu hemde 4 gündür lekelerle birlikte yaşıyorum işte bu iki gündür de damla damla oluyordu korkmustum biraz
Çok imkansız bişi test yap içini rahatlat mevsimsel ve stresten öyle olmuştur

Olasılık sıfır. Vajinal cinsel ilişki (penisin vajinaya girmesi) dışında sürtünmeden kesinlikle hamile kalamazsınız.

Yaa kaç yaşındasınız Allah aşkına?
Bir kere üzerinizde kıyafetler var, prezervatif var bunun yanı sıra nasıl hamilelik şüphesi aklınıza geliyor.?
Çok kudurmadıyssnız kendinizi kaybedip herşeyi çıkarıp mercimeği fırına vermediyseniz yerleşme kanaması değildir. O söylediğiniz belirtiler kist belirtisi dr olabir o yüzden çok kasma diyorum
Onun üstünde boxer vardı bende yoktu daha sonra da prezervatif kullandık öyle de yazmışım zaten

Back