yardım eder misiniz?

aquamarinea

Uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
199
319
103
Merhabalar.

Bende fazlaca saç dökülmesi ve tüylenme var. Lazere gitmeme rağmen bir sonuç alamadım . Bir sorun olduğunu düşünüyorum ve yarın reglimin 3. günü hormon testi için hastaneye gidecem ama yaşadığım yerde endokrinoloji bölümü yok dahiliye var. Dahiliye hormonlara bakar mı yoksa endokrinoloji bölümü mü olması gerekiyor?
Yoksa önce kadın doğum uzmanına mı görünmeliyim?

Kadın doğum ne alaka? Siz önce dermatolojiye gidin, o gerekli görürse zaten sizi endokrine yollar, hormonlarınızı sorar.

dahiliye bakar hormonlara. ama siz gitmişken kadın doğuma gidin adetin 3. günü ise daha detaylı hormon testleri yapabilir kadın doğum...

Kadın doğum ne alaka? Siz önce dermatolojiye gidin, o gerekli görürse zaten sizi endokrine yollar, hormonlarınızı sorar.

Daha önce dermatolojiye gittim ama herhangi bir test yapmadan sadece dediklerimden yola çıkarak ve yüzüme bakıp teşhisi koyup demir ilacı vermişti. O yüzden bir kere daha gitmek istemiyorum.

Daha önce dermatolojiye gittim ama herhangi bir test yapmadan sadece dediklerimden yola çıkarak ve yüzüme bakıp teşhisi koyup demir ilacı vermişti. O yüzden bir kere daha gitmek istemiyorum.

Yüze bakıp demir ilacı vermek? Yüz falı bakmış resmen.

Sac dokulmesi icin ardıc katranı sabunu kullanmayi dene .

Dahiliye bakar gerekli branşa yonlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…