Yardım eder misiniz kızlar ?

Sanırım ben o kasları çok sıkıyorum bazen öf üf diyorum sonra duruyorum acı gerçekten çok yok sen abartıyorsun diyorum kendi kendime. eşim daha önce boşalırken kendimi gerçekten sıkmadım bıraktım zevk almadım ama acı da duymadım sadece biraz karnımın altında ağrı oldu hatta güldüğümü hatırlıyorum o an. Bu akşam kendim başlatayım diyorum ama yine kasılırsam eşimin tepkisinden korkuyorum eşim bana soruyor istemezsem ısrar etmiyor başlatıp bu işi beceremezsem yine kavga edicez. Kayganlaştırıcı resmen bitti bizim kaç defa yaptınız dersen 4 5 anca herhalde sürüp sürüp yapamamaktan. Eşim bu işi zevkle defalarca yapanlar sadece sen yapmıyorsun herkesin acıyor kafada bitirceksin dese de.. balayında zorlada olsa yapmıştık eve geldiğimizden beri 1 kez yapamadık. Hapı her gün içiyorum ama neyden korunuyorsam 3 kutu hapı bitircem. Ama şuna inandım ilk gece neler yaşadık ettik çok zevkliydi diyenlere artık zor inanırım ha belki gerçekten yapan vardır helal olsun ne diyim:)

Bu arada yorum atan herkese gerçekten çok teşekkür ederim yazarken insanlar senin cinselliğinle mi uğraşcak diyordum ama günlerdir mesaj atanlar bile var gerçekten sağolun bende burada açık açık anlatmak istemezdim ama evliliğimin ilk ayları böyle uğraşmakla saçma sapan kasılmalarla geçiyor bence karnımın altı da ilk zaman ki ağrıdan +kasılmamdan acıdan oluyor. Benim doktora sadece adet olamamadan gitmem gerek geri kalan benim kafamda bitiyor

senin denediğin pozisyon çok ileri seviyelerin pozisyonu. senin yapman gereken klasik pozisyon. misyoner dediğimiz senin altta olman gereken şekilde. ancak sağlıklı bu şekilde ilerleyebilirsiniz.
eşin haklı kafanda bitirceksin. o an yaşaman gereken ve birkaç defa katlaman gereken bir acı var. ve bunu yaşamak zorundasın. kendini serbest bırakçaksın. eşinin sinirlenmesini bir kenara bırak böyle giderse rahminde yara açarsın. sonra doktorlardan kaçarsın.

bu gece bu işi hallet yarın senden güzel haberler bekliyorum

Bencede benim altta olmam gerek en azından eşimin yüzünü görüyorum ama yok bacaklarımı çok eşime bağlıyorum ya da istemsizce popomu yukarı kaldırıyorum eşim 2 3 defa uyarınca onada fenalık geliyor bırakıyor işi. O bacaklarımı bi kıpırtdatmasam keşke. Belki aylar sonra acısız yapıcam geriye dönüp bakınca keşke ilk zamanlar kendimi tutsaydım diyeceğim cinsellik hayati durum değil ama ilk zamanların tadı heyecanı başka olsa gerek

Acı var dedin ya içinde gene birşeyler oldu öf

Acı var dedin ya içinde gene birşeyler oldu öf
Takıntı haline getirmesene yahu. sonuçta kimse ölmüyor gerdeğe girdi diye. yani bu kan aldırmaktan korkmak gibi bişey.
acısa ne olacak. ölüm mü var ucunda. sonuç olarak bu işin düzene girmesi için bir iki kerelik dişini sıkman gerek.
kendini serbest bırak. o an bütün vücudunu uyuşukmuş gibi düşün hareket ettiremiyormuşsun gibi düşün. sal kendini. ve düşünme. anı yaşa.

Eşimde böyle diyor sonunda ölüm yok diyor sanırım bu akşam başarıcam :) bizde ön sevişme uzun olmuyor onu nasıl başarıcam eşim en fazla 10 dakikadan sonra geçelim mi oraya diyor :)

Eşimde böyle diyor sonunda ölüm yok diyor sanırım bu akşam başarıcam :) bizde ön sevişme uzun olmuyor onu nasıl başarıcam eşim en fazla 10 dakikadan sonra geçelim mi oraya diyor :)
Dakika hesabına gerek yok kendini ne zaman gaza gelmiş hissedersen olaya giriş yapabilirsin. ama süreci sen yönet kontrol sende olsun. o zaman kendini hem daha güçlü hem daha şehvetli hissedersin. ama bu akşam mızıklamak yok artık.
hadi göreyim seni

Gaza geldim bak şimdi hep böyle oluyor konuşurken iş oraya geldi mi tırt hep ben.. İnşallah buraya gece yarısı oldu da bittiyle gelirim :)

Bir ara denedim acı yarıya inse de nereye kadar alkol içicem ki :) dün mesela çok istedim olmaz diye sesimi çıkarmadım
Her seferinde acımaz merak etme :) o bir iki seferden sonra alışırsınız yoksa kimse yapamazdı zaten :))) sizinki tam olamadığı için kafanda büyütmüşsün bir kere iki kere tam anlamıyla olsa rahatlarsınız sonra acınız falan olmaz :)

Yanlış, en acı verici pozisyonlardan biri senin altta olduğun pozisyon (ilk sefer için). Sen üstte olmalısın acın yarıya düşecektir. Azıcık alıştıktan sonra alta geçebilirsin malum bölge de esnemiş olur..

Üstte derken ben nasıl hareket ederim kendi kendime asla giriş yapamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…