istersen bi dene ilgilenirsen sana cok basit yöntemini ve cok hızlı sekilde yapmanıda anlata bilirim şimdiden kolay gelsin
Canım tekrar geçmiş olsun bence sağlığını tehlikeye atma.zamanla sarı lekeleri de çamaşırsuyu vs. temizlersin.hem böyle etkili temizlik maddelerini dök ve evden çık bence.hiçbirşey senin sağlığından daha önemli değil.kolay gelsin.
yalnız cok alıs veriş yapılan bi nalbur olsun bazen bayat oluyo tutmuyo keske yakın olsam yardım ederdim kolay gelsin tekrardan
cok üstüne cıkmamıssa derz kazımana gerek yok zaten deforme oluyolar yaa o tutuyo duvara biraz dahah zor oldugu için orayı birazcık sert yap ama kulakmemesi falan gibi değil cok üstüne tasmıs eski derz varsa sıpatulayla darbele yeter estagfirüllah yine iyisin bile bu zor durumda allah kolaylık versin
yalnız o ince telle sakın cok bastırma bezle silmekten daha hafif sil hemen kenarları cıkıyo
rica ederim canım ne demek faydam dokunursa ne ala kolay gelsin sonucu bildir ama bence cok güzel olacak ama ben defalarca yaptım
Ditacım çok üzüldüm....:çok üzgünüm:
Valla bende yeni duydum ...Geçmiş olsun....:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?