• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edecek birileri varmıı?

noa_21

ömerimmgeldiii :)))
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
295
0
116
Malatya
herkese mrb!!Arkadaşlar benim saçım şu anda koyu bir kızıl.Ama ben artık kahveye dönmek istiyorum.Şöyle parlayan içinde biraz kızılı olan bir renk.sizce şu iki renkten hangisini boysama daha güzel olur?bu arad ten rengim esmer.

19481_buyuk.jpg

19486_buyuk.jpg

bu seçtiğin boyaların içinde yoğun bir kızıl var bence 5-60 daha dogru bir seçim olur gibi geliyor daha açık bi renk çünkü

peki 5.60 saçımdaki kızılı kapatabilirmi sence?koyu bi kızıl var çünkü saçımda.

5-60 ın içindekide yoğun kızıl o yansımalar gitmez diye düşünüyorum kızılı nötrleştirecek tek ton küllü tonlardır yani noktadan sonraki ton 1 olmalı

cnm küllü tonlar biraz riskli değilmi?burda okumuştum.küllüye boyayıp yeşil falan oldu diyenler vardı..

cnm küllü tonlar biraz riskli değilmi?burda okumuştum.küllüye boyayıp yeşil falan oldu diyenler vardı..

inan yeşilden röflelerim yüzünden şuan ben çekiyorum napcam blmiyorum sarının üstüne küllü tonda soğuk bi ton boyanırsa yeşerir..yeşili giderek ton 6 yani kızıl tonlar,kızılıda giderecek ton yani soğuk 1 nolu tondur..yani yeşillenip yeşillenmemesi taban rengine bağlı saçında kızıllık varsa yeşereceğini sanmıyorum tam tersi kızıllığı azaltabilir tabi profesyonel bir kuaföre danış istersen bide sonra yeşermesin bnm gibi uğraşma sende cnm:tomato:
bu arada kızıl ve siyah renklerinden kurtulmak inanılmaz zordur saçını kahveye dahi boyasan o kızıllık gitmez belki azalır ama ışıkta yansımaları falan olur kesin

inan yeşilden röflelerim yüzünden şuan ben çekiyorum napcam blmiyorum sarının üstüne küllü tonda soğuk bi ton boyanırsa yeşerir..yeşili giderek ton 6 yani kızıl tonlar,kızılıda giderecek ton yani soğuk 1 nolu tondur..yani yeşillenip yeşillenmemesi taban rengine bağlı saçında kızıllık varsa yeşereceğini sanmıyorum tam tersi kızıllığı azaltabilir tabi profesyonel bir kuaföre danış istersen bide sonra yeşermesin bnm gibi uğraşma sende cnm:tomato:
bu arada kızıl ve siyah renklerinden kurtulmak inanılmaz zordur saçını kahveye dahi boyasan o kızıllık gitmez belki azalır ama ışıkta yansımaları falan olur kesin

cnm bende zaten tam kahve değilde arada yansımalı olsun istiyorum.Çok düz bir kahve olsun istemiyorum. 5.60 yapsam güzel bi kızıllı kahve olurmu acaba??başka fikri olan yokmu yahu??

cnm bende zaten tam kahve değilde arada yansımalı olsun istiyorum.Çok düz bir kahve olsun istemiyorum. 5.60 yapsam güzel bi kızıllı kahve olurmu acaba??başka fikri olan yokmu yahu??

hımmmm yeni gördümmmm kusura bakma ben en son igora 4.0 le 4.65 karştırdm arada kızıl yansımalar var kuaför söyledi banada.
bence sen 5.00 tnuyla 5.60 tonunu karıştırdığın zaman kesinlkle yansımalı olucaktır..
yarım tüp birinden yarım tüp birinden karıştırıcaksın..
tabi sen marketten alıcaksn boyayı ondada dediğim gibi yarım yarım koyarak tek oksidasyon kullanarak güzel bir ton elde edebileceğini düşünüyorum

Back