Yardim edebilirmisiniz lutfen

konuda dalga gecilecek ne oldugunu anlayamadım. yeni evliyim dese yorumlar bu sekilde mi olurdu bilemiyorum. gayet saglıkla alakalı birsey danısılmıs.

kanaman vs yok ise cok endiselenmeni gerektirecek bir durum oldugunu sanmıyorum.
ilk seferde biraz zorladıgınız ve biraz da alışık olmadıgın icin boyle olabilir...
fakat kimse burdan teşhis koyamaz, emin olamıyorsan ve agrın cok ise doktora gorunmen daha iyi olur.

Kanamam yok neyseki, zorlama oldu biraz gcmezse sanirim doktora gitmem sart cok tesekkur ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Namus bekçileri de koşarak geldi hemen

Buyrun benim

Ne alakası var çok bilmiş arkadaşım. Ben kimseyi yargılamadım, fikrimi söyledim. (nasıl ki sen de söylediysen) Haddime de değil ayrıca namus bekçiliği.

Buyrun benim

Ne alakası var çok bilmiş arkadaşım. Ben kimseyi yargılamadım, fikrimi söyledim. (nasıl ki sen de söylediysen) Haddime de değil ayrıca namus bekçiliği.

Yanlış yapmışsın demek yargılamak oluyor. Bana göre yanlış diyin o zaman. Kızcağız bir sorununu yazmış hemen yargılama peşindesiniz, zaten endişeli sonuçta. Rahatsızsanız neden yazıyorsunuz anlamıyorum. Ki milletin kimle naptığı neden sizi rahatsız ediyor orası da ayrı mevzu da. Neyse tartışmaya girmeye gerek yok, nasılsa düşünceniz değişmeyecek.

Buyrun benim

Ayrıca çok bilmiş olan da sizsiniz. Ne yanlış ne doğru çok iyi biliyorsunuz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…