Yardim edebilirmisiniz lutfen

Tatlimcim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
14
0
6
İstanbul
Ben sevgilimle bir birliktelik yasadim ve genital bolgemde bir agri basladi. Kaslarim yada kemigim agriyo ve otururken canim cok yaniyor benden kaynaklimi yoksa yanlis bir seymi yaptik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zorlama olduysa ağrı olabilir,geçmezse bir dr. görünün.

Son düzenleme:
şimdi tam olarak neler yaptınız detaylı anlat sen biz nerede hata olduğunu söyleriz sana

şimdi tam olarak neler yaptınız detaylı anlat sen biz nerede hata olduğunu söyleriz sana

Anormal bir sey olmadi boyu benden uzun oldugu icin biraz birliktelik sirasinda zorlanma oldu kimin nereye gidcegi karisti biraz zaten kisa surdu cok uzun surmedi

Neyi merak ettin?
Bin bir türlü sebebi olabilir.
Ama soruyu tam anlamadim,hamile olmaktan mi korkuyorsun,yoksa ic kismin zarar gördügünden mi korkuyorsun?
Yoksa ney?

İc kismin zarar gordugunden korkuyorum

Bence hiç merak etme. O iç kısmın zarar görmesi çok çok zor birşey. Hani aşırı bir kanaman falan varsa zarar görmüş olabilir. Ama sadece ağrıysa problem olduğunu zannetmiyorum

Bence hiç merak etme. O iç kısmın zarar görmesi çok çok zor birşey. Hani aşırı bir kanaman falan varsa zarar görmüş olabilir. Ama sadece ağrıysa problem olduğunu zannetmiyorum

Kanama olmadi tesekkur ederim :)

İlkin de aşırı zorlanma oldu ise ağrı olabilir. Doktora görünmen daha sağlıklı olacaktır.

Kanama olmadi tesekkur ederim :)

Eğer benim gibi kolay idrar yolları enfeksiyonu olabilen biriysen sonrası ve öncesi tuvalete gitmeni öneririm. Bilimsem bir gerçekliği var mı bilmiyorum ancak ben daha rahat oluyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…