Yardım edebılırmisiniz kızlar

Sonuna soru isareti koymuş :) bazıları bundan hoşlanıyor it yerine koyulmak diye bir tabir var.yazık böyle hem cinslerime üzülüyorum.

Bu kadar yaşanandan sonra gündemin;
Sokulup öptüğüm kocam bana soğuk davranıyor çünkü ablaları doldurdu.
Bir de ailece fotoğraf çektirip beni yok saymışlar.

Sözün bittiği yerdeyiz.
Bugün hayretle okuduğum ikinci tuhaf konu.
Diğerinde de 'kocam beni gözüme soka soka aldattı ama kendini haklı görüyor, annem kalpten gitmesin diye boşanmıyorum' diye dertleniyordu konu sahibi.

kaynana cahil cahil konusuyorda sizde konusmadan ayni seyi uyguluyorsunuz
darp ediliyorsunuz her seferinde herkestennsiz ozur diliyosunuz en kotusude hala cocuk diyosunuz

Bu kadar sorunlu bir evliliğiniz varken o sorunların içine masum bir insan daha getirme çabası neden ?
Benek herseyi Düzeltir diye mi düşünüyorsunuz acaba ?
Halbuki düzelen birşey olmuyor suçsuz ama hayata 1-0 yenik Başlayan insanlar oluyor.

Ailesini aramazsanız def olup gitmenizi söyledi, siz yıkıldınız ama gene de ailesini zorla(!) aradınız.
Yıkıldığınız yerde yığılp kalsaydınız arkadaşım? "Arayamıyorum aşkım arayacak yerlerim yıkıldı" deseydiniz.
Lütfen kendinizi sevin, kendinize saygı duyun...
Sürekli birileri için kendi evinizden kovulmak.. Sürekli ötelenmek, hor görülmek zorunda değilsiniz..
Sevgi böyle bir şey değil, inanın..

Allah evlat vermiyorsa vardır bi sebebi. O sebepte gayet açık sizi döven adamı seviyorsunuz ve çocuk yapmaya çalışıyorsunuz size bunları yapan adam o çocuğa neler yapar düşünün biraz. Eşinizi seviyorsunuz (neyini seviyorsunuz anlamadım) ama kendinizi daha çok sevin

Bu kadar kötülediğin sana eziyet eden birinden çocuk mu istiyosunallah yardım etsin

valla ben seni haksız buldum. madem geri dönucen ne artistlik yapıyosun.
bir de aileleri de katmışsın ki araya hiç duzelmez.
adam dövuyo sövuyo hala bebek???
ikiniz de başka insanlarla mutlu olun inşallah, birbirinizle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…