Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar çeyizim için tefal clipso düdüklü almak istiorum. fakat 4.5 litre mi 6 litre mi karar veremedim.nette yorumlarda 4-5 kişilik ailelere 4.5 lt yeter demişler kullananız var mı nasıl
bu tencereyi ne amaçla kullandığına bağlı canım.Mesela ben her yemeğimi genelde düdüklüde yapmayı düşündüğümden fissler'in 4,5 lt lik olanını aldım.deneme olarakda kullandım çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim.Tefal'e göre 3 kat daha hızlı pişiriyor.Tefal fransız,Fissler Alman malı.Aryıldız'ın klipsosunun da iyi olduğunu duymuştum. Bu sitede fissler düdüklülerini uygun fiyata bulabilirsin canım. Fissler Vitaquick 4,5 lt Düdüklü Tencere-7664704 | | Eavantaj.com :
bende fissleri çok duydum ama tefalden wazgecemedim 289 tl ye 6lt aldım bence 4,5 lt ye göre daha iiçünkü düdüklü tencerenin 3/1 kısmının bos kalması gerekiyor misafir falan geldiğindede rahat rahat kullanmak için 6lt derim tabi den bilirsin
nisanlim 4.5 lt almis canim tefal clipso..Ben dudukluyu sık sık, gunluk kullanmayi dusunuyorum bu acidan makinaya atarken pratik yikamasi kolay bi sey olmasi onemli diye dusunduk ve 4 kisilik bi aileye de 4.5 lt yeterli olur bence..