• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım çikolata kahve..

0pisipisi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
38
2
98
Afyon
kızlar loreal casting çikolata kahve kullanan var mı boyamak istiyorum ama çok koyu olmasından korkuyorum varsa resimlerinizi ekleyebilirseniz sevinirim. lütfen yardım edin

kendi saçlarım kestane ama 2 yıl sürekli çıkolata kahveye boyadım loreal kullanmadım palette kullandım ama kendi saçlarımdan bile koyu oluyordu...nerdeyse kopkoyu bi kestane...sen bilirsin belki loreal farklı çıkabilir bi tutam saçında dene önce beğenirsen boya..beğenmezsen çıkolata kahvesini başka bi boya ile karıştırıp kullanabilirsin daha açık bı tonle mesela

benim saclarımın asıl rengi sıyahtı kızıla boyatıp aralara kızıl balyaj attırdım ve akınca hoşuma giden bir renk oldu koyusarı açık kahve karamel gibi bir renk fakat dipleri açıldı yanisiyah oldu acaba ne renk boyasam kızlar kökleride açık olsun istiyorum acaba çikolata kahve acık dururmu lütfen bir fikir verin....

ben loreal in ( casting color olmayan ) çikolata kahvesinden çok çok memnunum 6,35 sanırım rengi...evde 2 boyamadan sonra tam rengi tuttu bööle hoş açık bi kahve oldu. nerdeyse kutudaki rengin aynısı:nazar:

bu arada kendi saçım bol beyazlı siyahkaydirigubbakcemile3

boyanacak saç rengine göre değişir..
ben koyu kumralım,çikolata kahve bende koyu siyahın üstüne kızıllar atılmış gibi olmuştu.
şimdi altın kahve kullanıyorum memnunum..
saç renginiz önemli,herkes de aynı etkiyi yapmaz her renk.

dediğim gibi kızlar dipleri siyah yani o yüzden diğer kısımlara uygun olsun istiyorum o yüzden yani demek istediğim acik bir renk elde edebilirmiyim saçımın diğer kısımları akmış kzıl balyaj sarı gibi açıkkahve gibi sizce boyayımmı ne diyorsunuz yaniiiii

Back