Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
(YARDIM)Çeyizim için Kahve ve Çay makinesi ne önerirsiniz?
Bende de tafla var ama daha çaycısını kullanmadım ama ketıl( böyle mi yazılıyor bilmiyorum ) çok memnunum demlikler yan yana resim koyamadığım böyle yazmak zorunda kaldım
cayı demlikte kahvede cezvede güzel oluyor bence ikiside gereksiz sadece kettle alsanız yeterli bence öyle şeyler birolarda daha kulanışldır evde değil
üstü cam olanlardan almanı tavsiye etmem çünkü kırılma ihtimali çok yüksek teyzemin ve kayınvalideminki öyle kırılmış. alt kısmı plastik olanı da tavsiye etmem mümkün olduğunca plastik ve sıcağı birbirinden ayrı tutmak gerekiyor. ben, altı çelik üstü porselen olanlardan alcam hem porselende çayın demi daha güzel oluyor.