- 23 Aralık 2013
- 690
- 403
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmez yani öle mi saolgeçmiş ola,düzeleceğini zannetmiyorum
yani benimki bir tahmin ,yıllar önce tekstil fabrikasının boyahanesinde çalışmıştım,kullanılan kimyasallar hakkında az-çok fikrim var,ama sunulan önerileri dene yine degeçmez yani öle mi saol![]()
BUZ MAVİSİNDEN BİRAZ KOYU BİR RENK KURU TEMİZLEMEYE SORACAGIM SON ÇAREGeçmiş olsun, bana da düzelmez gibi geldi. İpler boyanıyor, sıcak suya batırma da bir boyama şekli olduğu için o boyayı çıkarıp eski rengini elde etmek imkansız gibi bir şey. Ancak yeni bir renge boyanabilir. Eğer çok ince değilse siyaha filan boyatıp baharda giyersiniz.
Kosla vanish desen, önce iyice çitile sonra suyunda yatır 1 saat. Hani şu pembe, renkliler için olan.BUZ MAVİSİNDEN BİRAZ KOYU BİR RENK KURU TEMİZLEMEYE SORACAGIM SON ÇARE
her fikre açıgım canım onu da denerim yalnız deneye deneye pantalonun rengi atacak:)Kosla vanish desen, önce iyice çitile sonra suyunda yatır 1 saat. Hani şu pembe, renkliler için olan.
teşekkürler yinederenkli kiyafetse gecmis olsun...beyaz olsa camasir suyu derim ama..bu durumda olmaz...
Benimde pantolonum tam tersi lacivert pantolon gitti bembeyazımsı bir renk aldı ne yapacağım bilmiyorum, en sevdiğim pantolonduyani benimki bir tahmin ,yıllar önce tekstil fabrikasının boyahanesinde çalışmıştım,kullanılan kimyasallar hakkında az-çok fikrim var,ama sunulan önerileri dene yine de
her fikre açıgım canım onu da denerim yalnız deneye deneye pantalonun rengi atacak:)
adi boya ile boyanmıştır mutlaka,aslında renk atmalarını önlemek için en güzeli her aldığımız kıyafeti sirkeli suda 2-3 saat bekletmektir.boya sabitlenir,ancak uğraşmak zor geliyor böyle şeylerleBenimde pantolonum tam tersi lacivert pantolon gitti bembeyazımsı bir renk aldı ne yapacağım bilmiyorum, en sevdiğim pantolondu![]()
![]()
Aahahahahhahahahaha ahhh kıyamammmmDEME ÖLE DEME DEME VEFA DAHA BİR KEZ GİYDİM YAAA ALICAMMM![]()
dedimmmm valla benim koca ben giymem pembe atlet don deyinceDEME ÖLE DEME DEME VEFA DAHA BİR KEZ GİYDİM YAAA ALICAMMM![]()
dedimmmm valla benim koca ben giymem pembe atlet don deyince
oldu bana toz beziii:):):):):)
pembe lacoste tişört giyen içine pembe don ve atletde giyebilir benceeeAhahahahhhah adam nie pembe don giysin ayol alemsin vefa koptum sabah sabah :):):)
pembe lacoste tişört giyen içine pembe don ve atletde giyebilir benceee![]()