• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım!!!!!çamaşırlarım pembeye boyandı!!!!

Geçmiş olsun, bana da düzelmez gibi geldi. İpler boyanıyor, sıcak suya batırma da bir boyama şekli olduğu için o boyayı çıkarıp eski rengini elde etmek imkansız gibi bir şey. Ancak yeni bir renge boyanabilir. Eğer çok ince değilse siyaha filan boyatıp baharda giyersiniz.

Geçmiş olsun, bana da düzelmez gibi geldi. İpler boyanıyor, sıcak suya batırma da bir boyama şekli olduğu için o boyayı çıkarıp eski rengini elde etmek imkansız gibi bir şey. Ancak yeni bir renge boyanabilir. Eğer çok ince değilse siyaha filan boyatıp baharda giyersiniz.
BUZ MAVİSİNDEN BİRAZ KOYU BİR RENK KURU TEMİZLEMEYE SORACAGIM SON ÇARE

renkli kiyafetse gecmis olsun...beyaz olsa camasir suyu derim ama..bu durumda olmaz...

yani benimki bir tahmin ,yıllar önce tekstil fabrikasının boyahanesinde çalışmıştım,kullanılan kimyasallar hakkında az-çok fikrim var,ama sunulan önerileri dene yine de
Benimde pantolonum tam tersi lacivert pantolon gitti bembeyazımsı bir renk aldı ne yapacağım bilmiyorum, en sevdiğim pantolondu :( :(

cok mu pahaliydi?? bence bu kadar ugrasmana degmez, sonucun degisecegini ya da soyle diyeyim cok daha iyi olacagini sanmiyorum maalesef.

Benimde pantolonum tam tersi lacivert pantolon gitti bembeyazımsı bir renk aldı ne yapacağım bilmiyorum, en sevdiğim pantolondu :( :(
adi boya ile boyanmıştır mutlaka,aslında renk atmalarını önlemek için en güzeli her aldığımız kıyafeti sirkeli suda 2-3 saat bekletmektir.boya sabitlenir,ancak uğraşmak zor geliyor böyle şeylerleo_O aktıktan sonra da yapacak bişey yok,yer bezi:D

Benim de beyaz tshirtler siyah çamaşır sayesinde iğrenç renk almıştı. Siyaha boyadım beyazları kumaş boyası ile... Atmaktan iyidir

Back
X