• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım!!!Bu kızılı Nasıl tuttururum ???

denizimlola

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
277
471
23
Kızlar saçım açık kestane gibi saç uçlarıma doğru kahverengi boya var . Aşk Alevi ve yoğun kızıl rengini denedim ama olmadı istediğim gibi tutmadı.ben bu tonu istiyorum önerilerinizi bekliyorum...
77AF709D-4063-44C1-A98D-93ABA97A5316.png

Önce saç rengini biraz açman lazım ve sonbahar kızılı idi sanırım bu tona benziyor. Boyarsan o şekilde tutar. Ama kızılı kullanmak zordur 3 hafta da hadi 4 hafta bir boyaman gerekir. Bunu da göz önünde bulundur derim.

Evet haklısınız açma işlemleri çok tehlikeli bi kere kuoförde açtırmama rağmen saçımdan olmuştum olmadı artık koyu kızılla devam ederim.
Kesinlikle.
Yıllardır acılıyor Saclarım evde hıc denedim, kuaforde bile hala tedirgin otururum koltuga ya yanarsa ya tutmazsa vs dıye.
Sac yanarak zarar gordugunde pigmentlerı ölüyor bir daha toparlanması cok zor, yazık edersin.
Kuafore git o yapsın, pandemi doneminde gitme bence.
Biraz sabret.

Kesinlikle.
Yıllardır acılıyor Saclarım evde hıc denedim, kuaforde bile hala tedirgin otururum koltuga ya yanarsa ya tutmazsa vs dıye.
Sac yanarak zarar gordugunde pigmentlerı ölüyor bir daha toparlanması cok zor, yazık edersin.
Kuafore git o yapsın, pandemi doneminde gitme bence.
Biraz sabret.
Öyle yapacam yaa biraz daha beklesin saçlarım bu süreçte kesinlikle gidemem kuaföre zaten. Önereceğiniz şöyle saça daha az zarar veren bi boya varmıdır biraz daha profesyonel bişeyler evde koyu kızıla boyayacam mecbur.şuan kafam rengarenk oldu çünkü 😂😅

Öyle yapacam yaa biraz daha beklesin saçlarım bu süreçte kesinlikle gidemem kuaföre zaten. Önereceğiniz şöyle saça daha az zarar veren bi boya varmıdır biraz daha profesyonel bişeyler evde koyu kızıla boyayacam mecbur.şuan kafam rengarenk oldu çünkü 😂😅
Kafan rengarenkse hıc oyle gene tutmaması olası renkle riske girme, koyu bir renge boya bırak.

Marttan beri kuafore gitmiyorum, en son martta gıtmıstım ki 20gunde bir giderdim eskiden, dibe tahammulum yoktu hıc. Sımdı alıstım. Saclarım da ombre gibi oldu kotu durmuyor, duruyorsa da saglıgımdan daha onemlı degıl sonucta
Sende hıc acele etme.

Koleston kızıl büyü ve aşk alevi karışıtırıp uyguluyordum yıllarca aynı bu ton bu renk tutuyordu bende herkes durdurup saçımın rengni sorardı. 2 hafta sonra akmaya baslıyor ama 1 bucuk ay bu renk kalıyordu sonrs yıkadıkca acılıyor haliyle. Benim saçım kumral bildiğiniz kumral. Direk tutuyor boya. Sizde tutarmı bilemem

Ben 2 defa kendim evde bununla açmıştım sorun yaşamadım. Çok bekletmemiştim koyu renk hafif kırılsındı amacım.

Eklentiler

• 1063D2E0-C611-4237-B211-ED8572762AF6.png
    1063D2E0-C611-4237-B211-ED8572762AF6.png
    482,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar saçım açık kestane gibi saç uçlarıma doğru kahverengi boya var . Aşk Alevi ve yoğun kızıl rengini denedim ama olmadı istediğim gibi tutmadı.ben bu tonu istiyorum önerilerinizi bekliyorum...Eki Görüntüle 2681208
Bende bu resmî dün buldum ve bugün boyadım ama saçımda siyah olduğu halde tuttu 3 renk karistirdim koyuluğu var biraz ama onuda bu hafta kızıl ile acip boyicam üstler ve uçlar oldu ortası kaldı onuda halledicem uzun zamandır kizil yapmıyordum.kizil mutluluk.

Bende bu resmî dün buldum ve bugün boyadım ama saçımda siyah olduğu halde tuttu 3 renk karistirdim koyuluğu var biraz ama onuda bu hafta kızıl ile acip boyicam üstler ve uçlar oldu ortası kaldı onuda halledicem uzun zamandır kizil yapmıyordum.kizil mutluluk.
Valla öyle Kızıl başka hangi renkleri karıştırdınız ? Bi de benim de orta kısım tutmadı neden acaba bi arkadaşım diğer boyalar orda kitlenmiştir boyanın en çok durduğu yer orası demişti de ben pek anlamadım. Orayı Nasıl açacaksınız ayy sizi soru yağmuruna tuttum 🙄🥰😂

Koleston kızıl büyü ve aşk alevi karışıtırıp uyguluyordum yıllarca aynı bu ton bu renk tutuyordu bende herkes durdurup saçımın rengni sorardı. 2 hafta sonra akmaya baslıyor ama 1 bucuk ay bu renk kalıyordu sonrs yıkadıkca acılıyor haliyle. Benim saçım kumral bildiğiniz kumral. Direk tutuyor boya. Sizde tutarmı bilemem
Bende aşk Alevi ve yoğun Kızıl denedim ama maalesef tutmadı ortalar koyu uçlar ve dipler açık oldu bi tuhaf oldu

Back