yardım bekliyorum

ospatella

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
6
0
6
34
Ankara
öncelikle bayramımız mübarek olsun hayırlara vesile olsun arkadaşlar merhaba hamile kalmak çok kolay bişey değil biliyorum ama hamile olmak istemediğim için herşeyden şüpheleniyorum...Bu yüzden bi kaç sorum olacaak yardımlarınızı bekliyorum sadece bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi?
eşim korunuyo dikkatli olsak bile yumurtlama dönemi ilşkiye girmek hamile kalmak anlamında tehlikeli mi?
ve son olarak henüz 2 aylık evli olduğum için bel ağrımın nedeni henüz bünyemin alışamadığı cinsel ilşki olabilir mi ?

Son düzenleme:
bende yeni evliyim, aynı seklde benım esımde korunuyo ama bu aralar dıken uzerındeyım agrılarım var ve dedıgın gıbı bunyem yenı alısıyo.. korunuyorsanız sorun olmaz ama sakın bı anlık bos bulunup korumayı cıkarmayın bizim gibi telasa kapılırsınızz

MetallicaT ve ttanem teşekkür ederim inşallah ttanem sana en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi bebek metellica ve banada şuan bebekten öncelikli olan isteklerimizi hayırlısıyla yine nasip eder :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…