- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.293
-
- Konu Sahibi kimsinnsen
bilgisi olmadığı ve annemin tavrı yüzünden istemiyordu.ama burda paylaşılanları ona söyleyince heveslendi.hele de maaş kısmını ve tatili duyunca :) başaracaktır diye düşünüyorum..Bende cocuk gelisim okudum 3 yilda calistim erkek bi ogretmen de vardi farkli bir okulda hicde sorun etmiyordu ama inanin cokkkkk fazla sabri olmasi gerekiyor minicik meleklere kizip kusemez haliyle okymak istemiyorsa zorlamayin meslek bu bir omur sonucda :)
evet benim aldığım yorumlarda o yönde.iyi bir bölüm olduğunu zaten biliyordum yapılan yorumlarla emin oldum.şimdi yapılması gereken tek şey annemi bu bölümün güzel bi bölüm olduğuna ikna etmek.kardeşimi aradım tatillerini maaşını filan söyledim.çok mutlu oldu.ama çocuk hala diyoki"annemede anlat bunları sonra bana trip atmasın"Atamasi sinif ogretmenliginden daha kolay olur yıllarca beklemez en azından atanayim diye. Hem ilkokul hem okul öncesi ogretmen var cevremde okul öncesinin çok daha kolay ve eglenceli olduğunu soyluyolar
çookk teşekkür ederim.Allah sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inşallah...Gecen yil meb ogrtemen ihtiyac listesinj yayinlamisti ve orada sinif ogretmenligi ihtiyaci son siralarda okul oncesi ilk siralardaydi ne kadar sansli oldugunun farkinda degil sanirim hem sinif ogretmenliginden kpss ile atnmak cok mu kolay allah askina bence anneniz hic uzulmesin kardesinizin yolu da acik olsun
bende sizin gibi düşünüyorum.devlet okullarında da zorunlu hale gelince atamalar da arttı.peki tercih yapacak olsanız sınıf öğretmenliğimi tercih ederdiniz okul öncesini mi?