Yardım Bekleyen Okullarımız

AyLa ILhan Demir
Tüm sevenlerimden küçük bir ricam vardır... Şırnak idil de bulunan Karalar Beldesi İlkokulunda bulunan Ana sınıfımda malzeme ve oyuncak eksiğim var çocuklarıma sizden yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum yardım için oyunca kırtasiye malzemeleri yada sınıfı boyamak için boyaya ihtiyacımız vardır

Ben Bitlis Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. 2012 Ekim ayında BİTLİS ANADOLU LİSESİ OKUYOR isimli kitap okuma projesi başlattım.Proje kapsamında 15 günde 250 kitap okunmakta kısıtlı olan okul kütüphanemiz bu gereksinimi karşılayamamaktadır.Şuan itibariyle okunacak kitap sıkıntısı çekmekteyiz.Göndereceğiniz her türlü kitaba ihtiyacımız bulunmaktadır.Kitaplar okunmuşta olabilir.Olumlu yada olumsuz cevap verirseniz seviniriz.İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz ..Okumak ve okutmak istiyoruz.
Ayşen Ekerbiçer
BİTLİS ANADLU LİSESİ BİTLİS/MERKEZ
05054537396
okul tel:04342265770

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

(Mülga) Ayvalık Alibey Çocuk Yuvası Müdürlüğü, Müdürlüğümüze bağlı olarak hizmet vermekte iken, hizmet modeli dönüşümü çerçevesinde 19.12.2013 tarihinde kapatılmıştır. Kapatılan kuruluşumuz adına özellikle sosyal iletişim ağlarında yardımlar düzenlendiği duyumları alınmıştır.

Bağlı kuruluşlarımızda korunma ve bakım altında bulunan çocuk, genç, yaşlı, engelli ve kadınlarımızın tüm ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Bu ve bunun gibi asılsız yardım faaliyetlerine halkımızın itibar etmemesi hususunu;

Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.

Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…