sanırırm konu güncelliğini yitirmiş,yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı şu dönemde ihtiyacı olan okullara yardım etmeyi herkes istiyordur..ama konuda kimsecikler yok???
merhaba...
bu konu 2009da açılmış ama merak ettiğim bişey var ki bu okullarda hala sıkıntı mevcut mu? sonucta 2 yıl geçmiş olsa da eksikler giderilmemiş olabilir.
bir de baska yardım bekleyen okullar var mı?
bu konularda güncelleme yaparsanız cok iyi olur...
tesekkurler...
iyi geceler diliyorum...
sevgiler...
ben ancak bayramda memlekete gittiğimde bakabilirim memleketteki evde kitap çok ama onların seviyelerine göre var mı emin değilim, geçen sene birçok kitabı bir köy okulunda çalışan kuzenime vermiştim kalan varsa inşallah toplar gönderirim tabii 15 gün sonra falan olur...merhaba arkadaşlar ben muş ili bulanık ilçesine bağlı bir köyde öğretmenim. ilk okul ve ortaokul öğrencilerinin okuyabileceği kitaplara çok ihtiyacımız var. köyümüzdeki öğrencilerin maddi durumları iyi değil. okulumuzun birçok eksiği var. inanın çok zor şartlarda eğitim öğretim yapıyoruz. yardımcı olup çorbada tuzu olsun isteyenler bir tane kitap bile olsa gönderebilirseniz çok seviniriz. adres : Muş Bulanık Adıvar Köyü İlkÖğretim Okulu...
Yurtiçi Kargo
Aras Kargo
PTT Kargo
ben ancak bayramda memlekete gittiğimde bakabilirim memleketteki evde kitap çok ama onların seviyelerine göre var mı emin değilim, geçen sene birçok kitabı bir köy okulunda çalışan kuzenime vermiştim kalan varsa inşallah toplar gönderirim tabii 15 gün sonra falan olur...
dediğim gibi memlekete gidip bakarım senle irtibata geçerim inşallahcanım benim çok teşekkür ederiz. inan bana bizi çok mutlu ettin. bekliyorum ne zaman olursa.
arkadaşlar ben afyonun bir ilçesinde görev yapıyorum anasınıfı öğretmeniyim. yapılan yardımların çoğu belirli bölgelere gidiyor. sanki batı çok gelişmiş her imkan varmış gibi görülüyr önceden de sakaryanın kocaali ilçesinde görev yaptım koskoca ilçede lise yoktu millet ilköğretimi bitirip eve kapanıyordu şimdi çalıştıpğım afyonun ilçesindede sınıfımda tamamen kırık eski oyuncaklar kırk parçaya ayrılan yapbozlar legolar bebekler milattamn önceden kalma hikaye kitapları yerde kıl gibi ince bir halı ve daha neler neler. ama yardım istediğimizde kimse bizi anlamıyor sakıjn bölgesel ayrım yaptığımı düşünmeyin ama geçen aylarda arkadaşım vana atandı depremden sonra bile gitti anaokulunda lcd tv bir yığın çizgi film süper masalar ve imakanlar vartdı sınıf resimlerini görünce ağzım açık kaldı benim yavruların çizik cd den yarım yamalak çizgi film izlemeye kokan sınıfta ders işlemeye çalışıyorlar. bu yardım konusunda lütfen adil olalım bende sizden kendi sınıfıma elinizden ne gelirse yardım istiyorum kırık dökük eski işe yaramaz malzemelerle yarım dönem zor geçti bu çocuklaın hakkı değilmi güzel şeyler görmek buradın doğudan farkı ne hiç bir şey lütfen bana bu konuda yardım edin size fotoda eklerim inş.
bazı anaokulları kardeş anaokulu seççiyormuş ve heryıl malzemeleri yenilenen anaokulları eskileri bunlara veriyormuş böylede yapabilirsiniz bazı hemşire arkadaşlar çocuklarının oyuncaklarını verdi çok işe yaradı. geçenlerde sulu boyayla çalışma yapıyorduk çocuklardan biri öğretmenim sarı renk yok dedi nasıl olmuyo diye baktım imkanlarımız doğrultusunda aldığımız kalitesi düşük boya o kadar kötü ki sarı renk çıkmıyo ben utandım halimizden çocuklar deneney deneye renk çıksın dediler olmadı su vardı kağıtta renk yoktu. düşünün halimizi hiç duygu sömürüsü yapmıyorum. inanın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?