• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Bekleyen Okullarımız

MERHABA,
Ben İZMİR/Aliağa ilçesinde anasınıfı öğretmeniyim. Okulum ilçenin Bozköy köyünde bulunmaktadır. Sınıfımda malzeme eksikliği çok fazla kendi imkanlarımla alabildiğim kadarıyla aldım fakat aldığım bu araç ve gereçler çocuklara yetersiz olmaktadır. Sınıfım adına bir aidatta toplanmamaktadır çünkü aidat toplanıldığında velilerin çoğu masraf çok oluyor diye çocuklarını okula göndermemekte okul öncesi eğitimden mağdur etmektedirler. Sınıfım donanımı için yardımcı olursanız çok sevinirim.

ANASINIFI ÖĞRETMENİ
Şermin KURU

ADRES: Bozköy Dört Yıldızlı Demir Çelik İlköğretim Okulu
Aliağa/İZMİR

SERCAN AYHAN
SINOP KIRENCIK KÖYÜ ILKÖGRETIM OKULU
DURAGAN7SINOP
TEL. 0543-406 16 72
Okul icin her türlü destege ihtiyaç var

OKUL Diyarbakir-Bismil girisinde Aralik Köyüne bagli Kooperatif mezrasinda
Ögretmen Ahmet Baskan
arzulari Anaokulu seviyesinden 8.sinif seviyesine kadar her türlü kitap test ve yüz temel eser ve SBS ye yönelik kitaplar öncelikli olarak
Ahmet Baskan´nin telefonu 0506-316 11 71
eposta.mrbashkan@hotmail.com

Aynur Demir MERHABA ARKADAŞLAR. BİR KÖY OKULUNDA ÇALIŞIYORUM VE KÜTÜPHANE KURMAYA ÇALIŞIYORUZ. BİRKAÇ ANSİKLOPEDİ DIŞINDA HİÇ KİTABIMIZ YOK. ÖZELLİKLE HİKAYE KİTABINA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR. YARDIMCI OLAN OLURSA ÇOK MUTLU OLURUZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Adresimiz Konya kadınhanı ilçesi Sarıkaya köyü Sarıkaya İLköğretim okulu. Ancak köyümüz çok uzak olduğundan kargo gelmiyor. Okulumuza gelen her türlü kargo kadınhanı ilçesi Güzeş Kitap Kırtasiyeye geliyor onlar bize ulaştıryorlar.
Aynur Demir okul tel: 0332 837 70

Ben75.Yil Hasköy Yibo da 5 yildir Türkce ögretmenligi yapmaktayim i Memleketim Aydin olmasina ragmen buradaki ögrencilerimin bana ve sizlere ihtiyaclari oldugu düsüncesi ve duygusuyla gönüllü olarak hizmet vermeye devam ediyorum l.Okulumuzda 600 ögrenci olup hemen hemen yarisinin maddi durumu oldukca kötü buna mukabil ters orantiya bakinki basari ortalamasinda okulumuz Mustaki 26 Yibo icinde birinci sirada yer almaktadir..Gecen yil 6 ögrencimizi fen lisesine ondan kat kat fazlasinida anadolu ve anadolu ögretmen lisesine göndermis bulunuyoruz
SIzde takdir edersiniz ki ögrencilerimizin daha iyi yerlere gelebilemeleri siz duyarli kisilerin destegi ile daha anlam kazanacaktir
Bu vesileyle yapabileceginiz her türlü kitap ,giyim ve temizlik malzemeleri yardimlariniz icin ben ve ögrencilerim simdiden mütesekkiriz sizlere
Sevgi ve isikla kalın

Yücel BAYAR
0506 506 33 98
75.YIL HASKÖY YIBO
HASKÖY/MUS

Selamlar kolay gelsin.
Ben Şanlıurfa siverek ilçesi küptepe köyünde öğretmenlik yapan biri
olarak köyümde çocukların eğitimine yönelik çok eksiklerin olduğunu gördüğüm
için tek başıma bu yükün altından kalkamıyorum. Büyük şehirlerde olduğu
kadar köylerdeki çocuklarımızında eğitime ihtiyacı vardır fakat yoksunluktan
bu ihtiyaçlarını karşılayamamaktadırlar.Biz öğretmenler elimizden geleni
yaptığımız halde hala eksiklerin tamamlanmadığını görüyoruz, bu eksikleri
tamamlamak için sizinde desteklerinizi bekliyoruz. Şimdiden her şey için
teşekkürler.Orada kullanılmayan herşeyin burada ihtiyaç olduğunu belirtirim.
lütfen yardım edin sınıfımda cocukların oturacagı sandelyeler bıle eksık
kızlarımın bebegı erkek cocuklarımın arabaları bıle yok. hiç bir oyuncak
malzememız yok yardım edın ne olur...

Merhabalar ben Şanlıurfa İli Birecik İlçesi Yaylacık Köyünde Halil İbrahim Demir İ.Ö.Okulunda görev yapan bir eğitimciyim. Köyüm Şanlıurfa İl Merkezine 80 km. mesafede olup; bağlı bulunduğumuz Birecik İlçesine 22 km. mesafedeyiz. Bağlı bulunduğumuz İl merkezine olan uzaklığımız nedeniyle zaman zaman ulaşımda sorunlar yaşamaktayız. Köyümüz halkı çok fakir olup, çocuklarını okula göndermekte imtina eden yapıdalar. Onlar için çocuk tarlada daha verimlidir anlayışı hakimdir. Hele hele kız öğrencilerin okula gönderilmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Görev yaptığım okulda toplam 60 anasınıfı öğrencimiz bulunmaktadır.2. sınıfımızı yeni açmış bulunmaktayız Okul öncesi olması hasebiyle bu çocuklarımıza faydalı olabilmek, bu çocuklara yurt sevgisi kazandırmak, onların gelişimine katkıda bulunabilmek ve topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmek için çok zor şartlar altında görev yapmaktayız. Elimizdeki malzemenin yetersizliği nedeniyle çocuklarımıza istediğimiz bilgileri ve becerileri tam olarak aktaramamaktayız ve haliyle bu çocuklarımızdan da istediğimiz verimi alamamaktayız.Bana yardım elinizi uzatacağınızı ve okuluma yardım edilmesi konusunda kamuoyu oluşturacağınıza inanıyorum. Çok büyük malzemeler beklemiyorum az olsa da kırtasiye (oyun hamuru, parmak boyası, pastel boya, yapıştırıcı, makas, fon kartonu vb.) ilgi köşesi oyuncakları (evcilik köşesi oyuncakları, kukla köşesi oyuncakları, lego vb.) yardım ederseniz çok seviniriz hem ben hem öğrencilerim yardımlarınızı bekliyorum. Ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çabalıyorum ama bir yerlerde tıkanıyorum azda olsa kullanılmış malzemelerde olsa yardımınız cevabınızı bekliyorum. mustafadime@hotmail.com

başlıkta da belirttiğim üzere sizin eskileriniz bizim yenilerimiz kitap kırtasiye giyecek yardımlarınızı bekliyoruz .12 tane öğrencim var tek öğretmenim okulumuzun herşeye ihtiyaacı var öğrencilerimin karsın soğuğunda giyecek kıyafetleri yok.kırtasiye eksikleri saymakla bitmez .gönderirseniz seviniriz .
KALKANKALE KÖYÜ AŞAĞI MAH. İLKÖĞRETİM OKULU AKYAKA/KARS ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Harun Yavuz harun yavuz Ben bitlis ilinin hizan ilçesine bağlı AKŞAR Köyü İ.Ö.O iki
öğretmen olarak çalışaktayız .eğitim öğretimin daha sağlıklı
yapılması için okulda
öğrencilerimizin bazı ihtiyaçları bulunmaktadır.ihtiyaçalrımızın
karşılanması için yardımsever insanlarn yardımını beklıyoruz. okulumuzda 35 öğrenci bulunmaktadır.öğren...cilerimizin adına şimdiden tüm yardımsever insanlara teşekkür
ediyorum.
İHTİYAÇLARIMIZ
1.KIŞLIK ELBİSELER
2.KIŞLIK AYAKABI
3.KIRTASİYE MALZEMELERİ ÇANTA ÖNLÜK KALEM DEFTER SİLGİ KALEM TRAŞ VB.
4. 1,2,3,4,5 OKUMA KİTAPLARI
İLETİŞİM

farsakh2005@hotmail.com
tlf:5056316394

Orhan Köç Merhaba ben Van ilimizin Erciş ilçesine 40 km uzaklıktaki Mağara köyünden sesleniyorum.Okulumuzda müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Yeni eğitim öğretim yılına tam olarak başladık diyemiyorum.Çünkü öğrencilerimizin kırtasiye ve giyim eksiği bulunmaktadır.Köy halkının büyük çoğunlunun maddi durumu pe...k iç açıcı değil.Öğretmenler olarak kendi imkanlarımızla birşeyler yapmaya
çalışıyoruz ama 200 e yakın öğrencimiz bulunduğundan hepsine yetişemiyoruz.defter, kalem, hikaye kitabı, önlük, ayakkabı, kışlık kıyaget gibi yardımlarınızı bekliyoruz..Okulumuza da bir yardım eli uzanırsa çok mutlu oluruz..şimdiden
teşekkürler..mail:orhan_koc33@hotmail.com tel:5076693033

Malum sınır şehirlerinin kaderi hep sona kalmaktır. Buralara mektuplar,gazeteler,yardımlar hep en son gelir.Bu şehirlerde istasyonlar,terminaller,limanlar bulunmaz.Giden çoktur gelen az. Sınırın bittiği yerde hayalleri sınırlayan şehir kilisin bir köyünde tek öğretmen olarak görev yapmaktayım.öğrencilerimin ve okulumun... çok eksiği bulunmaktadır. Her türlü yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilgilerinize teşekkür ederimmm...
KİLİS\POLATELİ Ömeroğlu köyü
MÜD. YET. SINIF ÖĞRETMENİ Emrah GEZEROĞLU
05068075536 e.gez@hotmail.com

Bizim okul tek öğretmenli okuldu şimdiye kadar.. bir haftadır anasınıfı öğretmenimiz atandı okulumuza.. ancak anasınıfı olarak kullandığımız derslikte masa ve sandalye dışında hiç bişey yok!! çocuklar anasınıfına normalde oyuncaklar gibi ilgi çeken şeyler için gelirler, bizde bu durum söz konusu olmadığı için çocuklar okula bile gelmek istemiyorlar:(:( sizden istediğim ise "Bir Köy Okulunuda Sen Sevindir" kampanyası aracılığıyla bize bu konuda yardım edebilirseniz çok seviniriz....
Ekrem ILI
Mardin Çukuryurt İ.Ö.O.
ekremili@hotmail.com

KİTAPLIK KÖŞESİ
3-6 yaş grubu bol resimli kitaplar, kavram kitapları.

MÜZİK KÖŞESİ
çıngırak, zil, davul, marakas, tef.

BLOK KÖŞESİ
tahta yada plastik bloklar.

yap-bozlar

EVCİLİK KÖŞESİ
bebek, arabalar, beşik, eşleştirme kormları, minderler, boy grafiği, halı(2 adet), askılık. oyuncaklar..

Ekrem ILI ekremili@hotmail.com
0506 947 20 13
ögretmen ve cocuklar adina ilgilenler icin simdiden tesekkür ediyorum
M. keskin

Ben de ansiklobedi,camdan santraç takımı,biraz oyuncak,ünlü yazarların çeşitli romanları var.Çevremden de kitap-derği,oyuncak,kıyafet bulabilirim sanırım.Elimden gelen yardımı yapar, yollamaya çalışırım.
NOT=Kargoculuk yapan şirketler bu tür yardımlara ayrı bir üçretlendirme yaparsa;herkes yardım etmeye calışır diye düşünüyorum. Ben okutulmamış biri olarak eğitime çok önem veriyorum.:72:

çok güzel ve faydalı bir topic,bende elimden geldiği kadar bu okullardan birine yada birkaçına yardım etmek istiyorum,yardımlarımızı verilen adreslere direk olarak kendimizmi gönderiyoruz yada bu yardımlar biryerde toplanıp sonra o okullaramı gönderiliyor,bilgi alabilirmiyim?

çok güzel ve faydalı bir topic,bende elimden geldiği kadar bu okullardan birine yada birkaçına yardım etmek istiyorum,yardımlarımızı verilen adreslere direk olarak kendimizmi gönderiyoruz yada bu yardımlar biryerde toplanıp sonra o okullaramı gönderiliyor,bilgi alabilirmiyim?

Cnm..paylaşımlarda irtibat bilgileri oluyor zaten.Ordan iletişime geçebilirsiniz :71:

Şanlıurfa yoğurtlu köyünde öğretmenim.Okul 90 km uzakta elektiriği suyu problemli kısacası yaşamın askıda olduğu biryer.Öğrencilerim bugüne kadar hep ücretli öğretmenlerle tanışmışlar. Durumları çok kötü.Şu an tüm kademeleri okuma yazmaya geçirdim.Bundan sonrası için çocuklarıma bir gelecek göstermek .Buralardan çıkarıp okutmak için kaynak istiyorum . kütüphane için KİTAP. ÖNLÜK ÇANTA DEFTER KALEM her öğrecim sıkıntılar içinde

Halil Süngü sınfı öğretmeni yoğurtluköyü/ŞANLIURFA :5433408480

Merhaba,

çok güzel kampanyalar aracı olanlardan Allah razı olsun:81:
bende katılmak istiyorum ancak elimde fazlasıyla eskiden gazetelerin verdiği ansiklopedilerden var. göndersem faydası olurmu bilemedim.???

Sevgiler

Merhaba,

çok güzel kampanyalar aracı olanlardan Allah razı olsun:81:
bende katılmak istiyorum ancak elimde fazlasıyla eskiden gazetelerin verdiği ansiklopedilerden var. göndersem faydası olurmu bilemedim.???

Sevgiler

Cnm..arayıp sorabilirsiniz.Genellikle istediklerini yazıyorlar zaten..
Mutlaka birilerine faydası olacaktır..eminim..gönlünüze sağlık..

Back