aaa lütfen kızmıym bak. benim bebişimde başta 2 hafta geriydi şu an kapattık arayı inan.kalp atışını 7+3 günlüktü duyduğumda .emin ol bu hafta duyarsın .öpüyorum.
ayyyy gerçekten mi?? 2 hafta geriden geleni ilk seni duydum. inan birazda olsa yüreğime su serpildi. ayyyy rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür. şimdi ne kadarlıksın?
maaleseff bebek gelişmemiş kürtaj olucam
maaleseff bebek gelişmemiş kürtaj olucam
hepinize merhaba..ben 32 yaşındayım ve 2 . bebeğime hamileyim..dr.a ilk gittigimde ultrason sonucunda 6,hafta 6 günlük hamile oldugum söylendi artı kan testimdede aynı değer görülüyordu bundan 20 gün sonra tekrar gittim kalp atışarını görmek için... ve ultrason sonucu 6, hafta 3 günlük kan testimdede 9 hafalık görünüyorum ve kalp atışları yok denecek kadar az oldugu söylendi kafam öyle karıştı ve moralim öyle bozulduki ne yapacagımı şaşırdım...şimdi 1 hafta sonra tekar gideceğim..bakalım hayırlısı ..umarım herşey yolunda gider çok endişeliyim...
bende 6+4 haftalık hamileyim benim bebegiminde kalp atışlarını duyamadık doktarım hersey normal dedi 10 gün sonra tam anlamında gorecez kalp atıslarınıda duyabılecez dedı insllhh hayırlı olsun sorun yapma insllh duyacaz kalp atışlarını...:CüvCüv:
hayırlı olsun inşllh duyarsın canım..10 gün sonra doktara gıttım suan 8 haftalık oldugumu soyledı bos gebelık dedı ve bı hafta daha beklıyelim eger bi degişiklik olmassa oda binde bir dedi doktarum kürtaj dedi çok üzgünüm 1 hafta nasıl gecer bılmıyorum dualarınızı beklıyorummsabretmek cok zor biliyorum ama baska yapacak bi sey de yok,10 gun sonra gumbur gumbur duyarsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?