• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım bebeğim normal kilo almıyor

mikelanjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
178
1
96
Ankara
merhaba arkadaşlar onaltı aylık bir kızım var sekiz aylık birkilosekizyüz doğdu hep şimdiye kadar bütün takiplerini yaptırdım herşey normal ama kilosu çok az gidiyor normal sınırın altında en son endokrine yönlendirdiler orada kemik yaşı normal diğer tahliller normal çıktı diyet verdiler ama bu diyetede uyamıyoruz çünkü çok sık yedirmem gerekiyor kızım bu kadar şeyi yemiyor tabiki en son tavsiye üzerine bıldırcın yumurtası aldım çiğ olarak süte karıştırcakmışım fakat tereddütlüyüm bu konuda çiğ içirebilirmiyim mikrop falan kaparmı sizlerden deneyen oldumu işe yarıyormu yada başka tavsiyeler bekliyorum kızım şuan onaltı aylık hala yedibuçuk kilo bu durum beni üzüyor lütfen yardım edin arkadaşlar

allah yardımcın olsun canım sağlıklı olsun ilk başta en önemlisi o .bence vitamin takvisyesi dene .arı sütü polende güzel kilo aldırıyor.akşamları yatarken pirinçununa mama yap ver hem tok tura hemde kilo aldırır işallah olumlu olur

allah yardımcın olsun canım sağlıklı olsun ilk başta en önemlisi o .bence vitamin takvisyesi dene .arı sütü polende güzel kilo aldırıyor.akşamları yatarken pirinçununa mama yap ver hem tok tura hemde kilo aldırır işallah olumlu olur

teşekkürler cevapladığın için söylediklerini deniyceğim

Back