• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yardım AŞILAMA :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

duhaduygu

.. Umudumuz , Işığımız Olsun ..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
411
288
83
Arkadaşlar iyi akşamlar yarın aşılama yapılacak bana. Dün gece çatlatma iğnesi vuruldum iğneyle beraber jelde vardı recetemde onu da aldım ama doktor elle ilgili bir sey demedi ne zaman kullanacağım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.. aşılamadan önce mi yoksa sonra mı nolur yardım edin yanlış bişey yapmayım

Doktoru arayın sorun bi
Yada asistanı artık kime ulaşbilirseniz
Ben konuyu bilmiyorum yöntem nedir ama belki de duruma göre değişen bir şeydir yanlış olmasın

Doktora ulaşamadım ki dün çıktıktan sonra aradım devlet hastanesi haftasonu olduğu için belli hastalarını çağırmış sabah erkenden gittim

Ay doktorun sorumsuzluğu . Ben şuan tüp bebek yaptırıyorum. Doktor tek tek her günlük tedaviyi saatlerine kadar kağıda yazdi verdi elime. Yarin yumurtalarım toplanacak

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın aşılama yapılacak bana. Dün gece çatlatma iğnesi vuruldum iğneyle beraber jelde vardı recetemde onu da aldım ama doktor elle ilgili bir sey demedi ne zaman kullanacağım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.. aşılamadan önce mi yoksa sonra mı nolur yardım edin yanlış bişey yapmayım
Jelin adı ne?

walla doktor mu sorumsuz ben mi çok heycanlayım bilmiyorum ama bana sadece iğneyi tarif etti ben eczaneye gdnce jeli görünce şaşrdım aradım ama ulaşamdım bi türlü

Ben de oldum gecen ay
Jel asılamadan snr bebek tutunması için kullanılıyor diye biliyorım
Bana da ilaç vermısti bunun için
Bazı arkadaslarıma da jel
Yarın sorarsınız
Asılamadan evvel jel kullanılmıyor zAten

Crınone %8 canım
Tamam bu aşılama ya da tup bebek transferi sonrasi kullanılıyor. Önceden kullanani hiç duymadım. Bebeğin tutunmasini kolaylaştırmak için. Bazı doktorlar da hiç vermiyor. Bazılarına gebelik ogrenildikten sonra veriliyor. Her halukarda su an kullanacagin bir sey degil. Bana hiç jel vermemişti bile dr

Tatlım bende tüp bebek yapmıştım aşılama yada transfer den sonra veriliyor bebeğin tutunması için yardımcı jel hakkında hayırlısı

zaten eczanede bi çok sıkıntı yaşadım raporun düşmemiş dedi doktru ara raporu sole dedı bende dedeım benım bu aksam iğneyi vurunmam lazım rapor duşmeden veremyız dedi ayy çıldırcaktımm sonra konus et derken ben sıze borclnaıyım frkını dedım elımden bısey geldmdı pazartsı doktra gdınce anlatcam eczaneci insafa geldı Allahtan oemli günlü ilaç derken kabul etti verdi :(

jeli asilamadan sonra sureceksiniz bebegi tutunmasina yardimci oluyor

Igneyı vurulalı kac saat oldu ? Canım jel asılamadan snra kullanılıyor gunde bır kere

merhaba arkadaşlar... bugün aşılama işlemi tamamlandı çok şükür.. şimsi istirahat zamanı :)
çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı ve hiç bişey hissetmedim.. çok kısa sürdü inşallah rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder sizlere :anneadayı::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar... bugün aşılama işlemi tamamlandı çok şükür.. şimsi istirahat zamanı :)
çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı ve hiç bişey hissetmedim.. çok kısa sürdü inşallah rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder sizlere :anneadayı::emir_bebek:
Allah gölüne göre versin insalahh

Back