- Konu Sahibi kardelen_61
-
Özele gidiyorum devlette verim alamadım doktorumdan çok memnunum burdan gitmeme 5 ay falan var aşılama denemek istiyoruz gitmedenHareketlilik 0 çıktı pek güvenmiyorum lazer merkezinde yaptırdık başka yer yoktu memlekete gidince tekrar test muayene olacak ilaç yazmıştı benim doktorum 2 aydır falan combi fertil kullanıyo eşim bende merional iğne deniyorum bu ay
Canım hap şeklinde baya büyük bi hapO nasil ilaç toz şeklinde mi eşim Proxeed kullandı daha 12 gün önce test vermişti o zaman kullanmiyordu 12 gün boyunca sabah akşam icti toz şeklinde ek olarak keçiboynuzu pekmezi içti sabah aç karına 1 2 tatlı kaşığı sonuçlar neredeyse iki katı olmuş bugün aşılama sirasinda tekrar örnek aldı
Hadi ya hareketlilik falan nasıldıCanım hap şeklinde baya büyük bi hap
Keçi boynuzu pekmezini içmiyo ya kokuyo diye bi ara kullandı bıraktıCanım hap şeklinde baya büyük bi hap
Dogunun devlet hastanesi çok yoğun oluyor mesela burda 4 doktor var ama 1 doktor çalışıyor gerisi doğum hanede oluyor her gün farklı doktor oturuyor her gittiğimde farklı doktor oluyordu her seferinde baştan anlat derdini olduğu için ben devletten yana şansımı kullanmadım tek seferde içeriye 5 hasta alıyorÖzele gidiyorum devlette verim alamadım doktorumdan çok memnunum burdan gitmeme 5 ay falan var aşılama denemek istiyoruz gitmeden
Evet kokuyor ben bile rahatsız oluyordum kokusundan ama eşim içti sonuçları önceki verdiğimiz teste göre çok iyi çıkmıştı doktorda dedi çok fark etmişKeçi boynuzu pekmezini içmiyo ya kokuyo diye bi ara kullandı bıraktı
Evet ne yazık ki öyle imkanlar çok kısıtlı varlık içinde yokluk çekiyoruz resmenDogunun devlet hastanesi çok yoğun oluyor mesela burda 4 doktor var ama 1 doktor çalışıyor gerisi doğum hanede oluyor her gün farklı doktor oturuyor her gittiğimde farklı doktor oluyordu her seferinde baştan anlat derdini olduğu için ben devletten yana şansımı kullanmadım tek seferde içeriye 5 hasta alıyor
Özele mi gidiyorsun suanEvet ne yazık ki öyle imkanlar çok kısıtlı varlık içinde yokluk çekiyoruz resmen
Doğrudur ya işe yarıyor biliyorum. Bakalım bi memlekete gidelim tekrar bi test kontrol falan duruma göre düzenli bi şekilde kullandırtıcamEvet kokuyor ben bile rahatsız oluyordum kokusundan ama eşim içti sonuçları önceki verdiğimiz teste göre çok iyi çıkmıştı doktorda dedi çok fark etmiş
Dediğim ilacı da kullanabilirsinizDoğrudur ya işe yarıyor biliyorum. Bakalım bi memlekete gidelim tekrar bi test kontrol falan duruma göre düzenli bi şekilde kullandırtıcam
Evet özele gidiyorum tıp merkezi cizreye gidiyoruz ben şırnak merkez deyim merkezre yok özel hastane yada klinik falanÖzele mi gidiyorsun suan
Evet canım deneriz onuda işte önce bi muayene olacak test falan verecek işe yaramış mı yaramamış mı görücez. Belki gerek kalmaz bu ay çift çizgiyi görürüm bi umutDediğim ilacı da kullanabilirsiniz
Oralar halen gelismemis mi ya ben belki 7 sene önce falan gittim ne bim ne a101 nede büyük market yoktu giyim mağazası da yoktu dükkanlar vardı küçük küçükEvet özele gidiyorum tıp merkezi cizreye gidiyoruz ben şırnak merkez deyim merkezre yok özel hastane yada klinik falan
Umut iyidir rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet canım deneriz onuda işte önce bi muayene olacak test falan verecek işe yaramış mı yaramamış mı görücez. Belki gerek kalmaz bu ay çift çizgiyi görürüm bi umut
Market yönünden sıkıntı yok hepsi var şuan mağaza falan var ama hastane konusunda geride kalmış bir yerOralar halen gelismemis mi ya ben belki 7 sene önce falan gittim ne bim ne a101 nede büyük market yoktu giyim mağazası da yoktu dükkanlar vardı küçük küçük
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahMarket yönünden sıkıntı yok hepsi var şuan mağaza falan var ama hastane konusunda geride kalmış bir yer
Amin canım İnşallahUmut iyidir rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba aşılama sureclerinizi anlatır mısınız bnede yaptircamdaBenim 900mg içinde 20 tane başlık vardı dozuna göre ben 10 gün kullandım
Merhaba benim tutmadı amaMerhaba aşılama sureclerinizi anlatır mısınız bnede yaptircamda
Merhaba canımMerhaba benim tutmadı amaLaRisaCca asko sen anlatirmisin senin hem tutmuştu hemde güzel anlatiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?