- 21 Mayıs 2020
- 86
- 56
- 38
- Konu Sahibi kardelen_61
-
Ben 400 TL aşılama ücreti 1300 TL gonalf 140 TL çatlatma iğnesi için verdimMerhaba arkadaşlar. 2 yıldır sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorum. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım özel hastanede. Hastane 1500 lira istedi. İğne ücretleri ayrıymış. Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğnelerle yapıyoruz dedi doktor. Bu iğnelerle aşılama yaptıran oldu mu?Fiyatları nasıl? Bir de kaç gün iğne olacağız? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok tesekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnş sonuç olumlu olmuştur sizin içinBen 400 TL aşılama ücreti 1300 TL gonalf 140 TL çatlatma iğnesi için verdim
Nerde yaptırdınız acebaBen 400 TL aşılama ücreti 1300 TL gonalf 140 TL çatlatma iğnesi için verdim
Şuan hastaneden dönüyoruz eşim örnek verdi on buçukta aşılama yapilacak eve geçince resim atarım görmüş olursunuzÇok tesekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnş sonuç olumlu olmuştur sizin içinPeki bu gonalf tekli mi satılıyor? Yani içinde bir aşılama süreci boyunca kullanılacak kadar mı iğne var acaba
Bu gonalf iğne tek günlük mü? Kaç gün iğne oluyoruz pekiGonal f 300ü bugün pazarlık yaparak 300e aldık. Mg yükseldikçe fiyat artıyodur tabi. Aşılama için 2000 dediler. Çatlatma iğnesine de en son 100 tl vermiştim bu ay değişmediyse ama.
Ben Van'da yaptırdım özel klinik tek doktor kendi kliniği varNerde yaptırdınız aceba
Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşŞuan hastaneden dönüyoruz eşim örnek verdi on buçukta aşılama yapilacak eve geçince resim atarım görmüş olursunuz
Benim 900mg içinde 20 tane başlık vardı dozuna göre ben 10 gün kullandımBu gonalf iğne tek günlük mü? Kaç gün iğne oluyoruz peki
Amin inşallah canımAllah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inş
Ona doktorunuz karar veriyo durumunuza göre. Ben 300 mglık iğne aldım. Günlük 75 olarak 4 gün olcam.Bu gonalf iğne tek günlük mü? Kaç gün iğne oluyoruz peki
Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inş
Anladım canım bende şırnaktayım şimdilik araştırıyorum bakalım ilaçla iğneyle birkaç ay daha deneyelim bizde düşünüyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Allahım gönlünüze göre versin.Ben Van'da yaptırdım özel klinik tek doktor kendi kliniği var
Bu iğnenin fiyatı ne kadarBenim 900mg içinde 20 tane başlık vardı dozuna göre ben 10 gün kullandım
En son gittiğimde oralar berbat haldeydi umarım gelişme olmuştur eşinin sperm durumu nasilAnladım canım bende şırnaktayım şimdilik araştırıyorum bakalım ilaçla iğneyle birkaç ay daha deneyelim bizde düşünüyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Allahım gönlünüze göre versin.
1300 TL aldım benBu iğnenin fiyatı ne kadar
Gördüm canım fiyatını 1300 yazmışsınBu iğnenin fiyatı ne kadar
Hareketlilik 0 çıktı pek güvenmiyorum lazer merkezinde yaptırdık başka yer yoktu memlekete gidince tekrar test muayene olacak ilaç yazmıştı benim doktorum 2 aydır falan combi fertil kullanıyo eşim bende merional iğne deniyorum bu ayEn son gittiğimde oralar berbat haldeydi umarım gelişme olmuştur eşinin sperm durumu nasil
O nasil ilaç toz şeklinde mi eşim Proxeed kullandı daha 12 gün önce test vermişti o zaman kullanmiyordu 12 gün boyunca sabah akşam icti toz şeklinde ek olarak keçiboynuzu pekmezi içti sabah aç karına 1 2 tatlı kaşığı sonuçlar neredeyse iki katı olmuş bugün aşılama sirasinda tekrar örnek aldıHareketlilik 0 çıktı pek güvenmiyorum lazer merkezinde yaptırdık başka yer yoktu memlekete gidince tekrar test muayene olacak ilaç yazmıştı benim doktorum 2 aydır falan combi fertil kullanıyo eşim bende merional iğne deniyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?