Yardım adım adım aşılama ve tüp bebek

EZEL22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
252
0
37
Kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var birçok sorum olacak size...
Eşimin sperm sayı 34 milyon hareketli %30 du 4 gün sonra tekrar tahlil yapılcak ilaçlar ve kürlerden sonra bakalım ne çıkacak 2 ay geçti gebelik olmadı bende myom ameliyatı olmuştum şuan sorun yok rahim yumurtalıklar sağlam ama rahim filmi çekilmedi bu gidişle aşılamaya yönlendirileceğimiz için rahim filmide istenecektir kendimi aşılama tüp bebek hepsine hazırlamaya çalışıyorum sormak istediklerim:
*rahim filminde rahime çengeller takılıyor sağa sola dönmeniz isteniyor gibi şeyler duydum var mı aslı? Muayene koltuğunda spektulum takılıp ince bi boru ile ilaç verilmesi değil mi bu ne çengeli ne sağa sola dönmesi anlamadım bana ayrıntılı anlatabilir misiniz narkoz tavsiye edermisiniz çok uzunmu sürüyor?
*Hsg ve aşılamayı devlet hastanesinde yapıyolarmı yoksa üniversite hastanesine sevk mi veriyorlar ben sskdan yararlanmak istiyorum edirnenin ilçesindeyim birde ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var ama buralarda yapılan aşılamalar tüp bebek için rapor almak gerekirse geçerli olmuyomuş diye duydum yani tüp bebek yaptırmamız gerekirse sskdan yararlanmak için önceki tahlil aşılama vs tüm tetkikler üniversite veya araştırma hastanesinde mi yapılmış olması gerekiyor?
*Ssk ile anlaşması olan özel bir hastanede hsg ve aşılama yaptırsam tüp bebek için ssk raporu nasıl çıkartılıyor?
*Aşılama ve tüp bebek süreçlerinde canımızı acıtan ne gibi tedaviler ysaşıyoruz?
*Ssk ile aşılama ve tüp bebek ne kadar tutuyor?
Cevaplarsanız çok sevinirim...