Anladım.devlet Hastanesi'nde.oldum.ciddi bı şey varmı? yok dedi.ama benimde içime sinmedi.ama dr.cok guleryuzluydu ve kibardi.hormonel dedi.simdiyr kadar olmadı hiç ara kanama.Yani baya kısa sürmüş ben gittiğim zaman bu kadar kısa sürmüyor yumurtaliklari kontrol ediyor çünkü doktor seçimi önemli ilgi bekliyor insan
Aynı durum dün başıma geldi kist sonrası bna doğum kontrol hapı verdi ve fitil adetim biteli 3 gün oluyordu ama fitil mi kanama yaptı nasıl anlamadım dün tekrar leke gördüm bugün kanamaya döndü .Merhaba bende fitil kullanımı sonrası kanama yaptı.az az geliyor.hala geçmedi.dr.gitim.altan muayene etti.10sn sürdü.ilk defa muayene oluyorum.bu kadar kısa sürermi.ultrasonla bakmadı.alttan.yine fiitl verdi
Aynı durum dün başıma geldi kist sonrası bna doğum kontrol hapı verdi ve fitil adetim biteli 3 gün oluyordu ama fitil mi kanama yaptı nasıl anlamadım dün tekrar leke gördüm bugün kanamaya döndü .
Fitilden olsa gerek çünkü kistim şuan da yok yani 2 tane doktora gittim onlarda yok dedi .Merhaba dizinde kanamaniz fitilden kaynaklimi kistten mi tam anlayamadim
Fitilinizin ismi nedir.benim ki gyno lomexin.bi de kist ultrasonda belli olurmu.yada kanama yapıp yapmadığı.su anda kaç gün oldu kanamaniz hala varmi
ara kanama bu canım ymurtalıkta kalan kanlar bazen böyle atılıyo bazen oksitlendiği için rengi de koyu oluyo doktor bana normal olduğunu söylemiştiMerhaba bugün sabah uyandim wc gittim küçük idrarimi yaptıktan sonra kirmizi bir damla gelmiş peceteyle silincede geldi hafiften ama kan pihtisi gibi adetime daha 9 gün var karnimin agrisida tuhaf internetten baktım sonuç bulamadım başına gelen varmı acaba
Gyno lomexin 3 ay önce kullanmıştım . Şimdiki mixovul 7 adet oluyor içinde . Kiste ultrasyonla üstten baktı canım ilaçlar verdi doğum kontrol hapı 4 gün kullandım sonra bıraktım ara kanamam oldu ilaçtan mı fitilden mi hiç bilmiyorum kanamamda 4 gün sürdü sonra bitti . Ama şöyle bişey var ben özele gittim kistin var dediler o gün acile gittim başka hastaneye o yok dedi sonra 2 farklı hastanede muane oldum onlarda yok dedi . O yüzden ilaçları 4 gün kullanıp bıraktım .Fitilinizin ismi nedir.benim ki gyno lomexin.bi de kist ultrasonda belli olurmu.yada kanama yapıp yapmadığı.su anda kaç gün oldu kanamaniz hala varmi
Konu Ne Zaman Açıldı Bilmiyorum Ama Smear Testini Yaptırmanız Gerekir Yumurtlama Dönemi Olan Kanamalar Evet Var... Fakat Buradan Bütün Bayan Dikkate Alsın ki Ara Kanamaların Bir Çok Hastalığa Başlangıçtır Özellikle Akıntı Rengi Kokusu Ve İlişki Sonrası Kanamalar Dikkate Alınıyor. Ki Bende de Alıntı Smear Testi İle Cın 3 Seviyesinde Olduğunu Erken Teşhisle Yıllar Boyunca Takipte Kalmam Gerektiğini Öğrendim Amelyat Geçirdim Eğer Kanamaniz idrAr Sonrası Açık Pembe Veya Akıntı Şeklinde Kanamalar Varsa Bir Smear Testini Öneririm... Sağlıklı GünlerMerhaba bugün sabah uyandim wc gittim küçük idrarimi yaptıktan sonra kirmizi bir damla gelmiş peceteyle silincede geldi hafiften ama kan pihtisi gibi adetime daha 9 gün var karnimin agrisida tuhaf internetten baktım sonuç bulamadım başına gelen varmı acaba
Çok teşekkür ederim kuzum 2 gün once doktora gittim smear testi yapıldı inşallah kötü borsey çıkmazKonu Ne Zaman Açıldı Bilmiyorum Ama Smear Testini Yaptırmanız Gerekir Yumurtlama Dönemi Olan Kanamalar Evet Var... Fakat Buradan Bütün Bayan Dikkate Alsın ki Ara Kanamaların Bir Çok Hastalığa Başlangıçtır Özellikle Akıntı Rengi Kokusu Ve İlişki Sonrası Kanamalar Dikkate Alınıyor. Ki Bende de Alıntı Smear Testi İle Cın 3 Seviyesinde Olduğunu Erken Teşhisle Yıllar Boyunca Takipte Kalmam Gerektiğini Öğrendim Amelyat Geçirdim Eğer Kanamaniz idrAr Sonrası Açık Pembe Veya Akıntı Şeklinde Kanamalar Varsa Bir Smear Testini Öneririm... Sağlıklı Günler
Çok teşekkür ederim kuzum 2 gün once doktora gittim smear testi yapıldı inşallah kötü borsey çıkmaz
Cıktı temiz sorun yok dedi doktor şimdi bu ay sonu kan testi bide rahim filmi çekilicem kuzumSmear testi sonucunuz ciktimi...merak ettim bende..dr.vajinal muayene etti mi sizi
Cıktı temiz sorun yok dedi doktor şimdi bu ay sonu kan testi bide rahim filmi çekilicem kuzum