• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım acill

• Konu Sahibi Konu Sahibi ERSU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ERSU

05.11.2015
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
1.685
1.058
208
selam arkadaşlar hem çok mutluyum hem çok buruğum 3 martta adet oldum bu gün olmam lazımdı şuana kadar bişey yok içimden bi his test yap dedi yaptım sonuçta çok ama çok silik 2 çizgi çıktı çok sevindim hemen kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gittim ihtimal vermiyordum test yanlıştır diyordum çünkü normal yolla çocuğunuz olmaz demişlerdi kan testi yaptırdım test 24,27 çıktı bu ne şimdi gebelik var dedi doktor ama gerilemişte olabilir yenide olabilir dedi ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar düşük çıkarmı acaba ne olur bişey yazın yoksa kafayı yiyecem

değerin düşük ama hamilesin canım yarın kan testini tekrarla eğer ikikatına gelmişsi değerin süper. inşallah katlanarak gider. inşallah gerileme olmamıştır geç tutunmuştur da o yüzden düşük çıkmıştır. hayırlısı olsun

bazen gec döllenme olabiliyor
o yüzdende düşük cıkıyor
sen tasalanma canım doktorlarda hastaları moralmen bitirmeye bayılıyorlar
banada kese yok bebek yok testi tekrarlıcaz demişlerdi
inşllh herşey gönlüne göre olur

bazen gec döllenme olabiliyor
o yüzdende düşük cıkıyor
sen tasalanma canım doktorlarda hastaları moralmen bitirmeye bayılıyorlar
banada kese yok bebek yok testi tekrarlıcaz demişlerdi
inşllh herşey gönlüne göre olur
çok sağol inşallah dediğiniz gibidir aslında gerilemesainden korkuyorum kanda değer çok düşük ama idrardada çıktı ondan

değerin düşük ama hamilesin canım yarın kan testini tekrarla eğer ikikatına gelmişsi değerin süper. inşallah katlanarak gider. inşallah gerileme olmamıştır geç tutunmuştur da o yüzden düşük çıkmıştır. hayırlısı olsun
sağol inşallah

selam arkadaşlar hem çok mutluyum hem çok buruğum 3 martta adet oldum bu gün olmam lazımdı şuana kadar bişey yok içimden bi his test yap dedi yaptım sonuçta çok ama çok silik 2 çizgi çıktı çok sevindim hemen kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gittim ihtimal vermiyordum test yanlıştır diyordum çünkü normal yolla çocuğunuz olmaz demişlerdi kan testi yaptırdım test 24,27 çıktı bu ne şimdi gebelik var dedi doktor ama gerilemişte olabilir yenide olabilir dedi ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar düşük çıkarmı acaba ne olur bişey yazın yoksa kafayı yiyecem

mrb ersucum canını hiç sıkma inşallah bisorun yoktur kan tesitini tekrarla iki katına çıkıyosa herşey yolunda demektir geç döllenme olmuştur yeterki sen içini ferah tut ve bi doktorla kalma başka bidoktora daha görün derim ben ...

canım tebrik ederim..bende adetimin ilk günü yaptığımda test sonucum 50 çıktı..geç döllenme olmuş meğersem..umarım seninkide öledir..

canım tebrik ederim..bende adetimin ilk günü yaptığımda test sonucum 50 çıktı..geç döllenme olmuş meğersem..umarım seninkide öledir..
inşallah allah çok büyük normal olmaz derlerken küçükte olsa bi değer çıktı

inşallah allah çok büyük normal olmaz derlerken küçükte olsa bi değer çıktı

canım hayırlı ugurlu olsun İNŞALLAH bence hamilesin gec döllenme olmuştur arkadaşında öyle düşüktü ama hamiş şimdi :emir_bebek:
canım özel deyilse neden normal olmaz dediler hepimiz aynı sorunla müzdaribiz canım ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

canım bunları düşünerek canını sıkma evet hamişsin arkadaşlarında dedigi gibi ge döllenmedir kan testini yenile ve kendine ve bebişe iyi bakkkkkkkkkkk

değerin düşük değil bence.ben tam adet günümde yaptırdım 42.55 cıkmıştı.şimdi kızıma gebeyim.arkadasımda adetinden 4 gün sonra yapmıştı 14 küsür cıkmıştı.ama o bende önce doğurdu.herkesde farklı oluyor bu değerler.canını sıkma ve kesinlikle hamilesin bir gerileme falanda yok inan bana.şimdiden bebeğin hayırlı olsun.

canım hayırlı ugurlu olsun İNŞALLAH bence hamilesin gec döllenme olmuştur arkadaşında öyle düşüktü ama hamiş şimdi :emir_bebek:
canım özel deyilse neden normal olmaz dediler hepimiz aynı sorunla müzdaribiz canım ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
söyleyeyim canım bende pcos vardı ve sağ tüpüm kappalıydı eşimdede sperm morfolojisi bozukluğu vardı ve hareketsizlik vardı

söyleyeyim canım bende pcos vardı ve sağ tüpüm kappalıydı eşimdede sperm morfolojisi bozukluğu vardı ve hareketsizlik vardı

bunlara ragmen Allah ol deyince oluyor maasallah.
Allah bizede nasip etsin.
Allah sana bagislasin.

Değeriniz artmış buda güzel bir gelişme geç döllenmeden kaynaklıdır bencede Bir kaç gün sonra tekrarlayın testinizi yine artış varsa süper şimdiden tebrik ederim :1hug:

Değeriniz artmış buda güzel bir gelişme geç döllenmeden kaynaklıdır bencede Bir kaç gün sonra tekrarlayın testinizi yine artış varsa süper şimdiden tebrik ederim :1hug:
teşekkür ederim inşallah vardır

Iki gunde bir en az ikiye katlamali. Sizinki katlamis, sorun yok bence. 1500e gelince keseyi gorursunuz. Ben keseyi gormeden ailelere soylemezdim.Yengeminki adet gunu 10dan basladi ve su an 2000lerde, keseyi de gordu. Allah isteyince olur, uzulmeyin.

ya kızlar ben tekrar test yaptırdım bi bakarmısınız

birim referans

03.04 beta 24,27 mlu/ml 0 – 10

05.04 66.80 mlu/ml 0 – 10

09.04 117,70 0 – 2

nasıl oldu anlamadım

Back
X