Yardım!! 48 gün önce doğum yaptım kanamam var

Asya2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
116
7
26
Ankara
48 gün önce doğum yaptım. Bir hafta önce kanamam bitmişti ama 3-4 gün önce yine başladı. Bu kez diğerinden farklı sanki adet kanaması gibi ama adet kanamasından daha az geliyor. Acaba adet oldum?? Bayanlar beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Her ne kadar erken olsa da adet olabilme imkanınız var. Bende doğumdan sonra erken adet oldum. İki adet arası ara kanamalarda yaşayabilirsiniz, ben endişelenip dr. uma sormuştum normal olduğunu söylemişti. Sizinde aklınızda soru işareti kalmasın, normal olduğu kanısındayım ama dr.unuzu bi arayıp sorun istersiniz :34: Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah :nazar:

Her ne kadar erken olsa da adet olabilme imkanınız var. Bende doğumdan sonra erken adet oldum. İki adet arası ara kanamalarda yaşayabilirsiniz, ben endişelenip dr. uma sormuştum normal olduğunu söylemişti. Sizinde aklınızda soru işareti kalmasın, normal olduğu kanısındayım ama dr.unuzu bi arayıp sorun istersiniz :34: Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah :nazar:

Yorumun için teşekkürler:)
Eğer adet kanaması ise bana da çok erken geldi. Ondan meraklandım ben de. Doktora da soracağım.

benim yaklasık 50 gun kanamam oldu kesildikten 10 gun sonra 4 gun suren bı kanamam oldu adet olmustum.cunku dıger aylar normal adet seyrınde kanamalarım oldu.kızım 5 aylık 4 kere adet gordum yani..

Back