• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım 2. Denemem olucak doktor yasmin doğum kontrol hapı verdi

Her embriyoda kalitesi düşüyor diye bi şey yok burdan tanıştığım biri kalp durmasından sonra 4embriypsunu çözdürüp genetiğe gönderdi sağlıklı gelen bir embriyosunu transfer ettirdi şimdi hamile kalitesini öğrenip mutlaka gönderin genetiğe her embriyoda bozulma olacak diye bir durum yok ben de genetiğe gönderdim çözdürülüp biyopsi alındı tekrar donduruldu
Canım işte benim de doktorum önermiyor napıcam bakalım

Canım işte benim de doktorum önermiyor napıcam bakalım
Benim de Dr um önermiyor fakat biz ısrar edeceğiz, çünkü iki kaybımız oldu. Burada okumuştum bir kadın ilkinde düşük yaşayınca dondurulmuşlara pgt yaptırmak istemiş, Dr ısrarla gerek yok demiş, ve ikinci transfer down sendromlu olarak doğmuş. Yıllar sonra kalan dondurulmuşların birine pgt yaptırmış, anormal gelmiş, kalan sonuncuyu da pgt ye göndermiş normal gelmiş ve sağlıklı bebeği olmuş. 4 embriyonun tek sağlıklı olanın en sonda nasip olması da benim kaderimmiş dedi.. yani velhasıl embriyo sayınız yeterliyse kesinlikle genetik testten geçirin derim 🙏

Benim de Dr um önermiyor fakat biz ısrar edeceğiz, çünkü iki kaybımız oldu. Burada okumuştum bir kadın ilkinde düşük yaşayınca dondurulmuşlara pgt yaptırmak istemiş, Dr ısrarla gerek yok demiş, ve ikinci transfer down sendromlu olarak doğmuş. Yıllar sonra kalan dondurulmuşların birine pgt yaptırmış, anormal gelmiş, kalan sonuncuyu da pgt ye göndermiş normal gelmiş ve sağlıklı bebeği olmuş. 4 embriyonun tek sağlıklı olanın en sonda nasip olması da benim kaderimmiş dedi.. yani velhasıl embriyo sayınız yeterliyse kesinlikle genetik testten geçirin derim 🙏
Ozman hepsinide göndermeme gerek yok sanırım

Yani sayısı çok fazla ise embriyolog onların içinden 5 tanesini seçebilir. Zaten mevcutta hepsi dondurulmuş duruyor. Veya daha az sayıda da gönderilebilir gücünüz neye yetiyorsa 🙏

tüp ameliyatım öncesi yumurtaları küçültmek için benim de doktorum yasmin vermişti. Görüş açımı engelleyebilirler demişti. Başka amaçlarla da kullanılabiliyor doğum kontrol hapı. Zararı olmaz için rahat kullanabilirsin.

Kaliteli
Çok haklısın Peki sıkıntı olur mu dondurmuş emriyoyu göndermek
Kaliteli olduğu için hiçbir sıkıntı olmaz biz direkt bu konuda embriyologla iletişim kurduk %99bi şey olmaz aklınız kalmasın dedi embriyoyolog alanında başarılıysa hiçbir şey olmuyor Allah’ın izniyle yukarda da söylediğim gibi bir arkadaş kalp durması ve kürtajdan sonra donmuş 4embriypsunu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi embriyolar tekrar donduruldu ve sağlıklı geldi hepsi birini transfer oldu o arkadaş şuan hamile sepide sepide

Kaliteli

Kaliteli olduğu için hiçbir sıkıntı olmaz biz direkt bu konuda embriyologla iletişim kurduk %99bi şey olmaz aklınız kalmasın dedi embriyoyolog alanında başarılıysa hiçbir şey olmuyor Allah’ın izniyle yukarda da söylediğim gibi bir arkadaş kalp durması ve kürtajdan sonra donmuş 4embriypsunu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi embriyolar tekrar donduruldu ve sağlıklı geldi hepsi birini transfer oldu o arkadaş şuan hamile sepide sepide
Canım benim patolojiye gitti ama sorun çıkmadı
Neyse bu yolda işlerimizi kolaylaştır allahım 🤲🏻

Back
X