Yardııımmm silik çizgi

papatya500

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
74
5
16
33
İlişki tarihim 8 Nisan biliyorum pcosum çok erken bakıyorum canlar ama kafam Allah bullak oldu şimdi sabah bi test yaptım ilk görselde o var diğeri de dayanamayıp 2 saat sonra bi daha yaptım

Eklentiler

• IMG_3394.webp
    IMG_3394.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3396.webp
    IMG_3396.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 57
Sende de silik gorunuyo ama belli olmaz bu isler bende ilk hamileligimde de ustune gormustum yani bebegi ogrendigimde 1.5 aylik olmustu
Benim de bata üç gün var bugün erken gebelik testi yaptım sk çıktı ama bundan öncekilerin hepsi direkt negatif çıkmıştı ilk defa silik çıktı

Eklentiler

• IMG_6381.webp
    IMG_6381.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 39
Benim de bata üç gün var bugün erken gebelik testi yaptım sk çıktı ama bundan öncekilerin hepsi direkt negatif çıkmıştı ilk defa silik çıktı
Evet canim silik ama cok guvenemiyorum bazi testlere artimed benim testimde... onada cok yalanci cikartiyo diyolar

Insallah yarın 2 gün kalıyor yüne erken gebelik yapcam yarın da
Zaten regline az kalmis bosuna erken gebelik testine para verme tatlim 3 tane kaset test al her gun bi tane yap rrglinin de gecmesini beklemis olursun cunku erken gebeliklerinde cogu yaniltiyo cokkk test yaptigim icin cok iyi biliyorum

Zaten regline az kalmis bosuna erken gebelik testine para verme tatlim 3 tane kaset test al her gun bi tane yap rrglinin de gecmesini beklemis olursun cunku erken gebeliklerinde cogu yaniltiyo cokkk test yaptigim icin cok iyi biliyorum
Yani son bir hafta kala reglime hep kaset test yaptım hep hepsi negatifti bugün üç gün kaldığı için erken gebelik testi yaptım bu da Silik çıktı

Yani son bir hafta kala reglime hep kaset test yaptım hep hepsi negatifti bugün üç gün kaldığı için erken gebelik testi yaptım bu da Silik çıktı
Evet insallah vardir sekerim ben simdiye 3 test daha yapmistim yerinde olsaydim benim 2 sene cocugum olmadi sonra hic beklemedigim bi anda hamile oldugumu ogrenmistin o yuzden allah isteyen herkeze nasip etsin

Artimed benim için pişmanlıklı hepsi pozitife çıkmıştı ama sonuç negatif bu farklı ama bu yaptığım sabah silik gibi yeni olduğu için olabilir 2 saat sonra yaptım negatif neye güveneceğiz

Evet insallah vardir sekerim ben simdiye 3 test daha yapmistim yerinde olsaydim benim 2 sene cocugum olmadi sonra hic beklemedigim bi anda hamile oldugumu ogrenmistin o yuzden allah isteyen herkeze nasip etsin
Amin benim bu 2 deneme eşim yeni test almış sabah yapcam ilk idrar ile

Eklentiler

• IMG_6397.webp
    IMG_6397.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 29
Test mest hikaye arkadaşlar her yaptığım silin çıkıyordu buyrun sonuç

Eklentiler

• IMG_3397.webp
    IMG_3397.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 29
Back
X