- 22 Şubat 2023
- 74
- 5
- 16
- 33
- Konu Sahibi papatya500
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok saskinim 1 saat sonra bi test daha yapicam benim reglime daha 12 gun falan var ama nasil boyle cikti anlamadim baska marka test denicem bakalimSende de silik gözüküyor kaçıncı gündesin canım
Sende de silik gorunuyo ama belli olmaz bu isler bende ilk hamileligimde de ustune gormustum yani bebegi ogrendigimde 1.5 aylik olmustuŞansımızı zorluyorum sanırsam
Benim de bata üç gün var bugün erken gebelik testi yaptım sk çıktı ama bundan öncekilerin hepsi direkt negatif çıkmıştı ilk defa silik çıktıSende de silik gorunuyo ama belli olmaz bu isler bende ilk hamileligimde de ustune gormustum yani bebegi ogrendigimde 1.5 aylik olmustu
Evet canim silik ama cok guvenemiyorum bazi testlere artimed benim testimde... onada cok yalanci cikartiyo diyolarBenim de bata üç gün var bugün erken gebelik testi yaptım sk çıktı ama bundan öncekilerin hepsi direkt negatif çıkmıştı ilk defa silik çıktı
Bide batin gecmesini bekle her zaman kesin sonuc verirBenim de bata üç gün var bugün erken gebelik testi yaptım sk çıktı ama bundan öncekilerin hepsi direkt negatif çıkmıştı ilk defa silik çıktı
Evet canim silik ama cok guvenemiyorum bazi testlere artimed benim testimde... onada cok yalanci cikartiyo diyolar
Insallah yarın 2 gün kalıyor yüne erken gebelik yapcam yarın daBide batin gecmesini bekle her zaman kesin sonuc verir
Zaten regline az kalmis bosuna erken gebelik testine para verme tatlim 3 tane kaset test al her gun bi tane yap rrglinin de gecmesini beklemis olursun cunku erken gebeliklerinde cogu yaniltiyo cokkk test yaptigim icin cok iyi biliyorumInsallah yarın 2 gün kalıyor yüne erken gebelik yapcam yarın da
Yani son bir hafta kala reglime hep kaset test yaptım hep hepsi negatifti bugün üç gün kaldığı için erken gebelik testi yaptım bu da Silik çıktıZaten regline az kalmis bosuna erken gebelik testine para verme tatlim 3 tane kaset test al her gun bi tane yap rrglinin de gecmesini beklemis olursun cunku erken gebeliklerinde cogu yaniltiyo cokkk test yaptigim icin cok iyi biliyorum
Evet insallah vardir sekerim ben simdiye 3 test daha yapmistim yerinde olsaydim benim 2 sene cocugum olmadi sonra hic beklemedigim bi anda hamile oldugumu ogrenmistin o yuzden allah isteyen herkeze nasip etsinYani son bir hafta kala reglime hep kaset test yaptım hep hepsi negatifti bugün üç gün kaldığı için erken gebelik testi yaptım bu da Silik çıktı
Amin benim bu 2 deneme eşim yeni test almış sabah yapcam ilk idrar ileEvet insallah vardir sekerim ben simdiye 3 test daha yapmistim yerinde olsaydim benim 2 sene cocugum olmadi sonra hic beklemedigim bi anda hamile oldugumu ogrenmistin o yuzden allah isteyen herkeze nasip etsin
Canım son yaptığın testin markası neydi? Beni de delirtti bu testler. Artık Awox alıyorumTest mest hikaye arkadaşlar her yaptığım silin çıkıyordu buyrun sonuç