• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yardııımmm İnek sütü Alerjisi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
78
0
86
İstanbul
Arkadaşlar oğlum 7.5 aylık. 6 aylıkken ineksütü alerjimiz olduğu ortaya çıktı. Süt ve süt ürünlerinden uzak duruyoruz. Bende emzirdiğim için tabii uzak durmak zorundaım. Benim gibi problemi olan veya olmuş olup bebişinde alerjisi yok olan arkadaşların beslenme diyet bilgilerini ve tecrübelerini aktarmanısı rica ediyorum. Bebişimin düzgün kilo alması ve alerjiden kısa sürede kurtulması için neyapalım siz ne yaptınız? Teşekkürler....:gitme:

canım benim bebeğimde de var ama ben pehriz yapmıyorum sadece bebeğime dokunuyor sana doktor mu söyledi pehriz yapmanı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar oğlum 7.5 aylık. 6 aylıkken ineksütü alerjimiz olduğu ortaya çıktı. Süt ve süt ürünlerinden uzak duruyoruz. Bende emzirdiğim için tabii uzak durmak zorundaım. Benim gibi problemi olan veya olmuş olup bebişinde alerjisi yok olan arkadaşların beslenme diyet bilgilerini ve tecrübelerini aktarmanısı rica ediyorum. Bebişimin düzgün kilo alması ve alerjiden kısa sürede kurtulması için neyapalım siz ne yaptınız? Teşekkürler....:gitme:

merhaba
benim kizimda da alerjiden supheleniliyor.ben de ne yedirecegim diye dusunuyorum.deneyimli annelerden yardim bekliyorum

Back