yardııımm:((

MEGA07

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
132
27
13
mrb .. bn bir yılı aşkın süredir diane 35 kullanıyorum arkadaşlar. pko (polikistik over) yüzünden. aynı zaman da da korunmak için. çünkü 15 bucuk aylık ta evliyim . bn geçenlerde yan etkileri okuyaym dedim de. birçok yanetkisi varmıs. bende de zaten uzun zamandr asırı bas dönmesi ayaga kalkınca pat yerime oturuyrm tekrar. sonra kalp ağrısı ruh sıkıntısı. bi de ayıptır sölemesi pek istek olmuyor cinsellik anlamında. yan etkileri arasında bu da varmış. aranızda kullanan ve bu yanetkiyi gören var mı acaba? bu ilaçtan mı kaynaklanıyır tüm bu rahatsızlıklar yoksa baska nedeni olabilir mi? lütfen yardımcı olabilir msiniz?(

Bende kullanmıştım yıllar önce ve yaşadıkların ilacın yan etkileri

afedersin ama peki yan etkisinde isteksizlik de var mı sende.. cünkü ben evlendm evleneli kulllanıyorm hatta öncesinde de bi süre kukllanmıstm rahatsızlığım nedenyle. bnde pek asırı istek yok. ilk günler bile yoktu evlendim de bunla mı alakalı yoksa başka problem mi var acaba?

evet ilacın yan etkisi isteksizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…