• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardııım kızlarr...

0pisipisi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
38
2
98
Afyon
merhaba kızlar geçen cumartesi saçımı bakıra boyattım. saçım tam anlamıyla turuncu oldu ve şimdi de gözüm bir türlü alışmadı. değiştirmek istiyorum. sizce çok açık bir kahve yapmak için hangi rengi kullanmalıyım. çikolata kahve koyu mu tutar.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

canım merhaba öncelikle,açık bir kahve yapmak istiyorsan bronz kahve ve açık kumral karıştırıp yapabilirsin çikolata kahve, turuncunun üzerine gerçekten koyu tutuyor,geçen yıl kuaför benimde saçımı turuncu gibi yapmıştı bir hafta sonra evde kendim çikolata kahveye boyadım ama oldukça koyu oldu:( sonra bi kaç ay üst üste aynı renge boyadım .sıkıldım kuaföre gittim açık kahve için saçım tam 3 işlemden geçtikten sonra istediğim ton oluştu,çok yıpranmadı neyse saçlarım ama çok korkmuştum.

Küllü açık kumral yap
küllü saçın turunculuğunu alır
açık kumralda saçın koyulaşmaz açık kahve hoş bir renk olur
birkaç boyamada istediğin açık renge boyatabilirsin

bence kuaförün saçını kontrast bir bakıra boyamış saçını. gerçek bakırda kahvelik de vardır, hafif turunculuk da, altın rengi de.

Back