• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardııım 2 yaşındaki oğlumu sütten kesemiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umutla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
20
1
86
52
İzmir
arkadaşlar merhaba :a015: oğlum 2 yaşında ve ben 2 aylık hamileyim oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum fakat geceleri uyanıp saatlerce ağlıyor yatıştıramıyorum tecrübeli anneler lütfen yardım edin ayrıca oğlum hiç süt içmiyor içince öğürüyordu başlarda ama şimdi bir iki yudum alıyo tüm süt çeşitlerini denedim meyveli sade ilk adım sütü gibi ama sonuç başarısız.:bbo:

aynı sorrunu oğlumda yaşadım, salça sür dediler, sürdüm ama çocuk salçadan öyle bir korktuki ağlamaktan mahfoldu... sonra eşimin teyzesinin tavsiyesi üzerine göğüs uçlarıma yara bantı yapıştırdım... oğlum meme isteyince açıp ''bak yok, oyuncağını gösterip çaki yemiş dedim...'' önce göğsümü sonra oyuncağını inceledi.... oyuncağı göğsüme tutup bi şeyler homurdandı... kendince yerine koy dedi heralde... sonra oyuncağını fırlatıp attı... o gün bu gündür de çakiyi pek sevmez... 1 hafta kadar göğüs uçlarım bantlı gezdim... her istediğinde açıp yok bak dedim... sonra ümidini kesti... tam 21 aylıktı... o güne kadar biberon almayan oğlum 2 yıl boyunca 1 biberon sütünü içmeden ne gündüz ne de gece uykusuna yatmadı...
kolay gelsin canım... bu çok zor bi süreç bebek içinde anne içinde....

canım cevabın için çok teşekkür ederim. bende senin uyguladığın tüm yöntemleri deniyorum gündüz zaten emmiyordu ama geceleri unutum meme diyor o kadar zor bir süreç ki dediğiniz gibi ne yapıcam bilemiyorum. siz süte nasıl alıştırdınız bardak biberon hepsini denedim mümkün değil almıyor. bende geceleri su veriyorum

annemde ablama bıraktıramamıs. buyuklerinin tavsiyesiyle memesine yün bantlamıs.ablam bidaha meme istememis sırnaşık şey
ama sonrasında yünden korkmaya devam etmis uzun bi sure kaydirigubbakcemile3

canım benimki memeden kesince biberonla sütü aldı. içine hiçbirşey eklemedim hala da sade süt içer

belki süte biraz pekmez ekleyebilirsin.bu şekilde verebilrsin demişti dr.alıştıktan sonra pekmezi de bırakırsın.

aynı sorrunu oğlumda yaşadım, salça sür dediler, sürdüm ama çocuk salçadan öyle bir korktuki ağlamaktan mahfoldu... sonra eşimin teyzesinin tavsiyesi üzerine göğüs uçlarıma yara bantı yapıştırdım... oğlum meme isteyince açıp ''bak yok, oyuncağını gösterip çaki yemiş dedim...'' önce göğsümü sonra oyuncağını inceledi.... oyuncağı göğsüme tutup bi şeyler homurdandı... kendince yerine koy dedi heralde... sonra oyuncağını fırlatıp attı... o gün bu gündür de çakiyi pek sevmez... 1 hafta kadar göğüs uçlarım bantlı gezdim... her istediğinde açıp yok bak dedim... sonra ümidini kesti... tam 21 aylıktı... o güne kadar biberon almayan oğlum 2 yıl boyunca 1 biberon sütünü içmeden ne gündüz ne de gece uykusuna yatmadı...
kolay gelsin canım... bu çok zor bi süreç bebek içinde anne içinde....[/QU

çok komik bi macera olmuş sizinki yaaa :))))))

canm valla benm ablamn denemedgi yol kalmadı salca sürdü saç yapıştrdı viks sürdüen sonnda çareyi ayakkabı boyası sürerek buldu ve yigenm onu kara görünce bıraktıı tavsiye ederim

ben kızıma salca surerek bıraktırmıstım kanıyo dıye emmeıstı her ıstedıgınde salcalı gogsumu gosterıyodum vaz gecıyodu garıbım zor bır durum valla kolay gelsın

Back