• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardııııııım. OYUNCAKLARLA MUTLU YÜZLER YARATMAK

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Kızlar belki yeri burası değil ama topiğim dikkat çekmediği için buraya durumunda kaldım.
Ve belkide bu gerçekten önemli bir dert
Hayata yenik başlayan unutulan yüzleri güldürmek adına el ele olalım.

Arkadaşım okul öncesi öğretmenliği okudu ve bu yıl Şırnak'a atandı sınıfında bir sürü eksik var tamamlamaya çalışıyor fakat en önemli eksiği oyuncak. Biz öğrenciyken çok yapmıştık eski yeni fark etmez ama temiz oyuncaklar toplayıp okullara gönderiyorduk. Şimdi ben de sizlerden iş birliği bekliyorum eski yeni fark etmez göndermek istediğiniz oyuncak, resimli hikaye kitabı vb eşyalarınız varsa benle iletişime geçebilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler.

Daha geçen gün çocukların oyuncaklarını ayırıp kullanmadıkları bir sürü oyuncağı başka çocuklara göndermiştim. ..Arkadaşınıızın okulunu özel mesajla atarsanız bir koli daha çıkartabilirsem gönderebilirim.

Topiğimin adını kocamı yatakta bastım yapsaydım sanırım çok tutulurdu.
Şimdi iyilik yapılacak yardıma muhtaç insanlar var ya pek tutulmaz :KK14:

Topiğimin adını kocamı yatakta bastım yapsaydım sanırım çok tutulurdu.
Şimdi iyilik yapılacak yardıma muhtaç insanlar var ya pek tutulmaz :KK14:
Bende bunu yazmak icin girmistim, hay agziniza saglik.
Ara sira yazacagim ki konu yukarida dursun.

Bende bunu yazmak icin girmistim, hay agziniza saglik.
Ara sira yazacagim ki konu yukarida dursun.

Çok pişman oldum başlığı böyle yazdığıma gerçekten hiç dikkat çekmedi veya dikkat çekti de aldırış edilmedi.
Üzüldüm gerçekten çok iyi şeyler bekliyordum kk ailesinden

Çok pişman oldum başlığı böyle yazdığıma gerçekten hiç dikkat çekmedi veya dikkat çekti de aldırış edilmedi.
Üzüldüm gerçekten çok iyi şeyler bekliyordum kk ailesinden

çoğu benim gibi verdiğiniz adresi alıp çıkmıştır... yapılacak olan iş belli adres belli... sayfaya tıklayan çok ki hala ilk sayfada

Esimi , gorumcemin eltisinin yengesiyle bakisirken yakaladim yazilsaydi daha cok tutardi. Kitap toplamaya calisacagim.

çoğu benim gibi verdiğiniz adresi alıp çıkmıştır... yapılacak olan iş belli adres belli... sayfaya tıklayan çok ki hala ilk sayfada

Umarım dediğiniz gibidir sessizce iyilik yapıyorlardır :)

Esimi , gorumcemin eltisinin yengesiyle bakisirken yakaladim yazilsaydi daha cok tutardi. Kitap toplamaya calisacagim.

Aynı düşüncedeyim teşekkürler ilginiz için :)

Back