Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bebek yağı çatlakları geçirirmi?hangi marka peki?benim kalçalarımda çatlaklar var,,çok çirkin görünüyo,,denize gidince rahatsız oluyorum,,en kısa zamanda kurtulmak istiyorum,,,lütfen yarddııımmm.....
arkadaşlar bebek yağı çatlakları geçirirmi?hangi marka peki?benim kalçalarımda çatlaklar var,,çok çirkin görünüyo,,denize gidince rahatsız oluyorum,,en kısa zamanda kurtulmak istiyorum,,,lütfen yarddııımmm.....
canım çatlaklar öle kremle falan geçmio pahalı kremlere boşuna paranı verme derim..sadece daha fazla oluşmasını önlersin.bebe yağı bunun için ii.benimde moralim bozuk valla bugün dikkatlice baktımda gösümdeki çatlarlar ilerlio beyaz beyaz çatlıo yaaasenağlamasenağlama
canım ben denemedim doktor demişti geçmez ama önlemek için bebe yağı kullan die markada vermemişti bana ..maksat cildi nemlendirip çatlamasını önlemek..