yardı öksüren bebekler

74umut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
479
0
116
İstanbul
arkadaşlar yardım edin ogluşum öksürüyor ne kullanmam lazım 3ayılık olacak oglum dr birşeyi yok diyor ama balgamlı öksürüyor

3 aylık bebeğe balgam söktürücü gibi ilaçlar kullanamazsın,en sağlılısı bol bol emzirmen. sütün tazziği ile balgam sökülüyor,bebekler balgamı ya yutarlar ya da kusarak atarlar ilaçlar genellikle kusturur emzirmek ise yutturur... geçmiş olsun.

sagol emmiyor mama veriyorum zaten bitkisel birşeyler varmı acaba bilenler yazsın lütfen

sagol emmiyor mama veriyorum zaten bitkisel birşeyler varmı acaba bilenler yazsın lütfen

Canim gecmis olsun rezene cayi iyi geliyor benim oglusumdada bir ara oldu ben hep rezene verdim baya etkisi oldu baska seyleri cok oneremiyorum cunku bebeklere heleki okadar kucuk bir bebege bitkisellerde tehlikeli sonuclar veriyor ,genede doktorla bir daha konus istersen belki onun onerecegi bir bitkisel cay falan mumkun olabilir...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…