Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylık bebeğe balgam söktürücü gibi ilaçlar kullanamazsın,en sağlılısı bol bol emzirmen. sütün tazziği ile balgam sökülüyor,bebekler balgamı ya yutarlar ya da kusarak atarlar ilaçlar genellikle kusturur emzirmek ise yutturur... geçmiş olsun.
3 aylık bebeğe balgam söktürücü gibi ilaçlar kullanamazsın,en sağlılısı bol bol emzirmen. sütün tazziği ile balgam sökülüyor,bebekler balgamı ya yutarlar ya da kusarak atarlar ilaçlar genellikle kusturur emzirmek ise yutturur... geçmiş olsun.
Canim gecmis olsun rezene cayi iyi geliyor benim oglusumdada bir ara oldu ben hep rezene verdim baya etkisi oldu baska seyleri cok oneremiyorum cunku bebeklere heleki okadar kucuk bir bebege bitkisellerde tehlikeli sonuclar veriyor ,genede doktorla bir daha konus istersen belki onun onerecegi bir bitkisel cay falan mumkun olabilir...:ecrin_bebek: