• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz?

Hahah evet bu sefer pet bardak buldum evde usulüne uygun yaptım çok şükür😅😅 Çok teşekkürler dua edin ilkinde kalbi durdu inşallah bu sefer sağlıkla ilerler🤲🏻🤲🏻
İnşallah sağlıklıdır canım. Benim de ilk hamileliğim sağlıksızdı, şimdi 14 haftalık hamileyim. İlk hamileliklerde öyle riskler olsa da sonrasında sağlıklı hamilelik ihtimali yüksek. Senin için dua edeceğim, inşallah bebeğin sağlıklıdır. İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin 🙏🏻

İnşallah sağlıklıdır canım. Benim de ilk hamileliğim sağlıksızdı, şimdi 14 haftalık hamileyim. İlk hamileliklerde öyle riskler olsa da sonrasında sağlıklı hamilelik ihtimali yüksek. Senin için dua edeceğim, inşallah bebeğin sağlıklıdır. İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin 🙏🏻
İnşallah Allah razı olsun😍😍

Anladım canım. Ondan öyle oldu o zaman. E erken tarihte hamile kaldıysan 4 haftalık falan mı oluyor.
Muhtemelen öyle düşünüyorum. Şimdi kan verdim sonuç çıkınca doktorum haftasını falan söylicek daha çok yeni olduğu için kese görünmedi ama kesenin olduğu yer oluşmuş dedi

Back
X