• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
iyigeceler;
ben kuzenimin bana acıldığı bir konu hakkında yardım istiyorum.24 yasında sevgilisi ile cinsel birliktelik yasamışlar.olmusmu olmamıs mı ben de anlamadım gerci.sevgilisinin penisinde sertleşme ve dikleşme olmamış uzerinde surtunmuş.sanırım bir hastalık bu.bu olay olduktan birkaç saat sonra ise baslayıp 1 hafta devaö eden kahverenkli akıntısı olmuş.hastalık kapma ihtimalı varmıdır?birleşme sanırım cocugun dsertleşmesı olmadıı için yasanmamış ama anlayamadım.bir de evlilik dusunuyorlardı cocuk kuzenıme benım cocugum olmayacak falan demiş.bu bir hastalık mı bilgisi olan var mı...:oklava::oklava:

Canim kuzeninin durumuna cok uzuldum umarim halledilebilecek bir sorundur, merak ettim ben de bu durumu, bilgisi olanlar lutfen paylassin bizlerle..

gercekten bende zor durumdayım 3 gundur bole bi soru nasıl sorulur kıvrandım durdum inanınki...en sonunda dayanamadım sordum...doktora gitmesini istiyorum psikolojisi cok bozuk bunu da istemiyor...ne olur bilemiyorum

psikolojisinin düzelmesi için içinin rahatlaması, bunun için de doktora gitmesi lazım canım.

iktidarsizligi varsa, cocugu olmayacagini düsünmüs olabilir. dr a gitmis mi yani, elinde tahlili belgesi kaydi kuydu var mi? kesin mi?

iktidarsizligin cözümü var diye biliyorum ama, yinede bi dr a sormali

tatlım erkek arkadaşı neden çocuğunun olamayacağını söylemiş mi

gercekten bende zor durumdayım 3 gundur bole bi soru nasıl sorulur kıvrandım durdum inanınki...en sonunda dayanamadım sordum...doktora gitmesini istiyorum psikolojisi cok bozuk bunu da istemiyor...ne olur bilemiyorum

Canim sorun senin erkek arkadasinda mi , kuzeninin mi?:uhm:

çocuk birgun aglayarak anlatmış agrısından duramadığı için doktora gitmiş doktor spermlerinin öldüğünü sağlıklı sperminin kalmadığını boşalması gerektiğini söylemiş,tahlil falan sonunda da spermlerinin hepsi ölüymüş.kuzenım ana okulu öğretmeni ve cocukları cok seviyor ben senın hayallerini yıkamam falan demiş ağlamış doktora gitmiş yani...acaba kuzenımde herhangi bir sey varmıdır şimdi o kahverengi akıntı benı endişelendiriyor

kuzenım bana anlattı durumu ben pek bilgili değilim cinsel konularda ancak nette araştırarak bişeyler bulabıldım,acaba o kahvverengi akıntı kuzenıme bir hastalık falan bulaşmış oldununu mu gosteriyor?hastaneye götürmek için nası ıkna edebileceimi de bilemiyorum...cok tuhaf bı durum bu benım için...

buarada cocugun kalbinde stent takılıymış,iktidarsızlık ilaçları yasakmış

Sagligi sozkonusu hastaneye gitmeli bence, hic bir sey onun sagligindan onemli de degil ayrica, bence kuzenin ve erkek arkadasi bu durumu acikca konusmalilar ona gore birlikteliklerine yon vermeliler, sonucta bir saglik durumu, cocugun elinde degil. tedavisi de mi yokmus acaba?

çocuk cok aglıyo uzuluyomuş demekki yok...kuzenım de cok uzuluyor...yasarı da genc...25te ikiside,allah dermansız dert vermesin...

canm o kahverengi lekenin bu olayla ilgisi şöyle olabilir erkek arkadaşından enfeksiyon kapmış olabilir doktora gitmesinde fayda var antibiyotik gibi şeylerle geçerama tabi benimkisi bi tahmin doktora gitmeden asıl nedeni bilemeyiz bu durumu erkek arkadaşıyla aşacaklarına inanıyorum sonuçta bu ilk onların başına gelmiyo son da olmıcak canm

canim ya cok üzüldüm..kuzeninde benim gibi cocuklari cok sevenlerden allah yardmcisi olsun.
aam benim bi tanidigimda böyledi evlenmedne önce hic söylememis evlendigi gün kiz herseyi ögrenmis kocasinin erkekligi yokmus..
ve cok kalamdna ayrildilar...nasil yasarim ben byöel biriyle dedi.ve kiz su basksyla evli 3 cocugu var.
oyuzden olmuycak bisey demis doktorlar umarim hersy kuzenin istdgi gbi olur..
allah yardmcisi olsun.

Sertleşme sorunu farklı birşey, cocuk olmama farklı... Sertleşme sorunu psikolojik yardımla aşılabilecek birşey, tıpkı kadınların vajinismusu gibi.. Çocuk olayı ile ilgili , bu dalda uzman kişiler tarafından taramalar yapılması gerekli (spermiyogram gibi ).

çocuğa mı üzülsen, kıza mı üzülsen.
kız da nasıl bu durumu yaşamış ki?

Back