• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar lutfen

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
37
İstanbul
öncelikle slm kızlar
benım sorunum su 16 martta adetımı gordum 5 gun sonra bıttı fakat 4 gun temıs gezdım sonrasında kahve renklı koyu lekeler gledı ama kan gıbı degıl yanı akıntı ama koyu kahve ve hala bıtmedı o lekelerım ne yaıcam ya nedır bu sızce daha bır ay once kadın doguma gorundum bu konusa sıkayetımı soledım dogumkont hapı yazdı adet duzenlemesı ıcın ama bu sefer daha cok sıkayetcıyım hem kokuyo hem kyu kahve ne yapğabılırm​

mevsimsel birsey olabilir pekcok kiside oluyo bu aralar bi sitede okudugum....
yada dogum kontrol hapi kullanmaya basladiysan onun da etkisi ara kanama yapabilir..bende de olmustu ilk hapa basladigim zaman..devam edersen düzelir

Benım sorunum buydu zaten doktora gtıtım bana bu dkontrol hapını verdı ıkı aydır kullanıyorum sortunum bıtmedı daha yogunlastı

aynı şey benim başıam geldi ara kahcve kanam oldu doktora gitim kist var dediler tedavi, görüdm bence vakit kaybetmeden bir doktora görün illa kist olcak diye bir şey yok ama muayene olmak şart geçmiş olsun...

2 senedır bacgımda bı sıslık var onla alakası olabılrmı cok korkuyorum ıhmalkarszlık ıster merak edıp gıtmedım ıns kotu sey oykdur

arkadaşlar şu zayıflama korseleri hakkında bilgisi olan varmı:roflol:

acil zayıflamam gerek bilen anlatsın lütfen kullanıp zayıflayan varmı

aynı anlattığınız şikayetler bendede vardı ara kanamalar
kahve rengi kokulu ve yoğun akıntı
ilişki sırasında batma ve yanma
doktora gittim rahim ağzı yarası varmış sonra dondurttum şimdi bişeyim kalmadı Allaha şükür.
doktora gittim demişsiniz nasıl muayne ettiki
alttan muaynede enfeksiyon yada yara varsa görmüş olması lazım dı
geçmiş olsun

aynı anlattığınız şikayetler bendede vardı ara kanamalar
kahve rengi kokulu ve yoğun akıntı
ilişki sırasında batma ve yanma
doktora gittim rahim ağzı yarası varmış sonra dondurttum şimdi bişeyim kalmadı Allaha şükür.
doktora gittim demişsiniz nasıl muayne ettiki
alttan muaynede enfeksiyon yada yara varsa görmüş olması lazım dı
geçmiş olsun

ben bakıreyım evlı dıelım fıstık ya ultrasonla baktı ustten muayene ve bırsey gormedı tertemsı yumurtalık ların deıdı:S

Back
X