Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrblr kızlar cuma günü yaptırdığım testte beta hcg'm 2192,9 çıktı son adet tarihim 14 temmuz yani bugün tam 3 haftalık bana biraz yüksek gibi geldi doktora gidemicem 1 hafta:çok üzgünüm: meraktan çatlarım yardım edin lütfen:Saruboceq:
canım öncelikle tebrik ederim seni... sanırım 5 haftalıksın o yüzden yüksek yada çoğul gebelik olabilr.. hamilelik belirtileri bölümünde bhcg değerleriyle ilgili sabit bi topicvar ordan bi bak istersen..
kızlar ben de dün hem idrar testi yaptım pozitifti hem kan testi yaptım hemşire pozitif dedi sat başlangıç 26 haziran bitiş 4 temmuz dün değer 82,57 mUI/ml çıktı bu normal mi yardım eder misiniz yani az mı çok mu bence iki haftalık gibi ama tam emin değilim
mrb arkadaslar bana acıl yardım cı olurmusunuz adetım 1 hafta gecti ve kan degerim 1208 cıktı sızce normalmı.yoksa yuksek bı degermi.yada kimyasak olabılırmı?
kan tahlili souçlarına gore beta hcg değerleri konusundan alıntılardır.
ooff aklım çok karıştı biliyorum herkesin farklı oluo ama insan merak etmeden duramıo işte son adet tarihim 14 temmuz ovulasyon 27 temmuz 10 ağustosta adet olmam gerekirdi bence 3 haftalık...
tebrik ederim cnm bhcg ye kafan takılmasın tatlım herkeste farklı oluyor benim ilk gün gecikmem de 2900 lerdeydi bhcg değerim bi sorun yoktu çok şükür emin ol seninde sağlıklı bebeğin