Bebek Beslenmesi yaratıcı anneler&ek gıdalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum.yazmamışsın.ama herşeyden önce anne sütü. ekgıdayı da yavaş yavaş vermelisin birden yüklenme bence zaten bebeğin büyüdükce anne sütü yetmicek ve kendisi yemeye başlicak.arz-talep meselesi bence bol bol emzir ek gıdayıda bebişine reddetmeyi ögretmeden yavaş yavaş alıştır

bebeğüm 6 ay 10 gün.ben de daha çok anne süt vermek istiyorum ama doktorlar ona artık anne siti yetersizdir gerkli vitaminleri alamıyor deince korktum .herşeyi yidirmeye çalışıyorum.ama dedeğin doğru ilk önce anne sitine yer vermeliyim çimdilik.teşekkürler.Şeniz

Dün bir dergide okudum.6-12 ay arası bebeklere kuru yemiş verilebilir fakat 3 günde bir kez.

Son düzenleme:
Fındık badem fıstık mısır gibi kuruyemişler kesinlikle küçük çocuklara verilmemelidir..Mazallah yutamazlar boğazlarında sıkışabilir..
ne yazıyordu canım tam olarak dergide?
Bebeklerimizi Allah bağışlasın arkadaşlar..

Son düzenleme:
canım kuru yemişi ezeceksin öyle verceksin.ben şimdilik sadece ceviz verdim şimdiya kadar onuda 3 de bir kez.ezip çorbasına yada kahvaltısına veriyorum.

canım kuru yemişi ezeceksin öyle verceksin.ben şimdilik sadece ceviz verdim şimdiya kadar onuda 3 de bir kez.ezip çorbasına yada kahvaltısına veriyorum.

tatlım beslenme bölümünde ceviz hakkında bir konu var onu okuduktan sonra bende vermeyi bıraktım bi bak istersen.

kızlar benim oğlum bu aralarda çorbadan fazla yemek istemiyor.Bir kaç kaşık yiyip brakıyor.Çorbayi yemeyince ben de her halde çok acıkmadı diye düşündüm yoğurdu vereyim dedi sonra çorbayı.Yoğurdu iştahla yemeyi başladı ben de 1-2 kaşık yoğurt verdim tekrar çorbayi döndüm.Ondan da kaç kaşık sonra tekrar yoğurt.Bebekleriniz yoğurdu seviyorsa yemek yemeyince böyle deneyiniz.Benimki bugün 150 ml çorba içti ve 60 ml yoğurt yedi bu şekilde.

aynen benim kide sade çorba yemiyo bazen
bende ikisini karıştırıyorum tadı da güzel oluyo ya özellikle tarhana çorbasında deneyin

Tarhana çorbasını ya kıyma katıyorum ya da beyaz peynir ancak böyle yer benimki.

Sekersiz ıhlamur iştahı kapatır.Bebeklerinize veriyorsanız mutlaka birşeyle tatlandırmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…