Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim üçüzlerde başladı çok zarar veriyorlar birbirlerine kime sorsam normal dedi ne yapmamız gerektiği konusunda bende çok tecrübeli değilim ama birbirlerine vurdukları zaman çabuk cici yap özür dile diyorum yavaştan ceza vermeye başlıcam işin kötüsü gözümün önünde yapmıyorlar ben odadan çıkınca yapıyorlar
Çocukların gelişimi süresince bazı şeylerin çok normal ve geçici olduğu dışarıdan bize acaip gelen kızdığımız,üzüldüğümüz çok davranışlar var,
bunları uzun zamandır okuduğum bir kitapta çok daha fazla kafama yattı,
geçici davranışlar hususunda da önemli olan bizim onlara karşı doğru davranışı sergileyebilmemiz,
bu da bahsettiğim kitapta ayrıntılı ve çok hoş bir dille yazılmış,
Kitabın adı "Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler",
tavsiye ederim..
ay canım Allah yardımcın olsun,inan benim şimdilik ikizim yok ama yaramaz 3 tane çocuk büyüttüm ve hala da büyütmeye devam ediyorum,neler çektiğini tahmin edebiliyorum..bende sana bir kitap tavsiye edeyim,okumayı seviyorsan,inan okumak iyi geliyor..
kitabın adı bir anneye mektuplar ...ben kitap okumayı çok severim,fırsat buldukça okurum,bu önerdiğim kitap çok güzel,eğer okursan anlarsın canım,hatta daha başka kitap istersen ben sana çok tavsiyede bulunurum ama bu dediğim kitabı imkanım olsa alır ve herkese hediye ederdim..o denli güzel yani..
benimde 19 aylık ikizlerim var sizleri çok iyi anlıyorum çünkü yaramazlığın üst sınırlarını zorluyorlar her gün yeni bir kaza yaşamadan durmuoyrlar bende ne yapacağımı şaşırdım birine bakarken öbürü bir yerlerde yaramazlık yapıyor oğlum bugün alt mutfak çekmecesini boşaltıp üstüne çıkıp basamak yapmış tezgahdan bıçak alıp saçını tarar gibi yapıyor elinden nasıl aldım bilemezsiniz Allah yardımcımız olsun başkada birşey demiyorum
benim de komşumu 3 yaşlarında ikizleri vardı,evde yaramazlar durmuyorlar diye haftanın en 3 günü bize getiriyordu..evde ne duvar kaldı nede çoçukların kitabı...birde birisi neyle oynuyorsa diğeride aynı rengini istiyordu...her şeyden iki tane aynı şeylerden olmayınca saatlerse kafamız şişiyordu...evleri karıştırmalar...şükür oradan taşındık kurtulduk...siz siz olun ne olur yaramaz çoçuklarınızla komşuya götürmeyin...sonuçta dur dahi diyemiyoruz..
benim de komşumu 3 yaşlarında ikizleri vardı,evde yaramazlar durmuyorlar diye haftanın en 3 günü bize getiriyordu..evde ne duvar kaldı nede çoçukların kitabı...birde birisi neyle oynuyorsa diğeride aynı rengini istiyordu...her şeyden iki tane aynı şeylerden olmayınca saatlerse kafamız şişiyordu...evleri karıştırmalar...şükür oradan taşındık kurtulduk...siz siz olun ne olur yaramaz çoçuklarınızla komşuya götürmeyin...sonuçta dur dahi diyemiyoruz..
benim ikizlerim varken benim üst komşum hergün kızını bana bırakıordu, bizimkiler onu görünce ne uyuyor nede duıruorlardı, sırf oyuncaklarla oynamak için bebekleri görcem diye geliodu ee oda 5 yaşında, ikide bir tualete götür paçamdan tutup canan abba canan abba deli oluyodum, biçok kezde kadın saatler sonra gelip kusura kalma geciktim diordu, herkes beni uyarınca patlak verdim.. yine geciktiği bigün, sen benim durumumu bilmiormusun birdaha kabul etmioruym asıl sen kusura bakma dedim. o gun bugün rahatım.. şikayetçi olan bayan arkadaşada Rabbim inş. dördüz nasip eder.