- Konu Sahibi sxuxperanne
Geçenlerde bir mesaj vardı belki bazı arkadaşlarımız hatırlar.yaramasmelek diye bir üye bir konu açmıştı.işte sevgilisine başta yalan söylemiş üniversite mezuyum falan diye sevgilisi öğrenmiş yalan olduğunu .kayınvalide adayının duymasından çekiniyormuş.oda kaynanasının aldatıldığını biliyormuş şantaj yapıcaktı sözde.sonra tepki görünce mesajını geri aldı.
Daha sonra bazı arkadaşlarda diğer mesajlarını bulup çıkardı işte eşiyle ilişkiye girmiş falan fıstık yalan mesajlar yani .
Bende senden ne köy olur ne kasaba yazmıştım.bu daha sonra bana özelden mesaj atmıştı.ne yaşadığmı bilemezsin falan filan diye neyse geçip gitti .
Bugün mesajlarıma bakınca kadınlar kulubu diye bir üyenin mesajını gördüm.ama o mesajı bana yaramasmelek yollamıştı nasıl olduda kadınlar kulubu oldu anlamadım.
Belki burası yeri değil bunu sormanın ama biri aydınlatabilirmi. :uhm:
Üstelik bu kadınlar kulubu adlı üyenin mesj sayısı ve puanları gayet fazla.
belki onunda haberi yok bu durumdan..
Daha sonra bazı arkadaşlarda diğer mesajlarını bulup çıkardı işte eşiyle ilişkiye girmiş falan fıstık yalan mesajlar yani .
Bende senden ne köy olur ne kasaba yazmıştım.bu daha sonra bana özelden mesaj atmıştı.ne yaşadığmı bilemezsin falan filan diye neyse geçip gitti .
Bugün mesajlarıma bakınca kadınlar kulubu diye bir üyenin mesajını gördüm.ama o mesajı bana yaramasmelek yollamıştı nasıl olduda kadınlar kulubu oldu anlamadım.
Belki burası yeri değil bunu sormanın ama biri aydınlatabilirmi. :uhm:
Üstelik bu kadınlar kulubu adlı üyenin mesj sayısı ve puanları gayet fazla.
belki onunda haberi yok bu durumdan..