• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaramasmelek=Kadınlar kulubu oldu

sxuxperanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
642
0
96
Diğer
Geçenlerde bir mesaj vardı belki bazı arkadaşlarımız hatırlar.yaramasmelek diye bir üye bir konu açmıştı.işte sevgilisine başta yalan söylemiş üniversite mezuyum falan diye sevgilisi öğrenmiş yalan olduğunu .kayınvalide adayının duymasından çekiniyormuş.oda kaynanasının aldatıldığını biliyormuş şantaj yapıcaktı sözde.sonra tepki görünce mesajını geri aldı.

Daha sonra bazı arkadaşlarda diğer mesajlarını bulup çıkardı işte eşiyle ilişkiye girmiş falan fıstık yalan mesajlar yani .

Bende senden ne köy olur ne kasaba yazmıştım.bu daha sonra bana özelden mesaj atmıştı.ne yaşadığmı bilemezsin falan filan diye neyse geçip gitti .

Bugün mesajlarıma bakınca kadınlar kulubu diye bir üyenin mesajını gördüm.ama o mesajı bana yaramasmelek yollamıştı nasıl olduda kadınlar kulubu oldu anlamadım.

Belki burası yeri değil bunu sormanın ama biri aydınlatabilirmi. :uhm:

Üstelik bu kadınlar kulubu adlı üyenin mesj sayısı ve puanları gayet fazla.
belki onunda haberi yok bu durumdan..

canım silinen bütün üyelikler tek bir nick altında toplanıyor.mesajlarının hepside... bir çeşit kadınlarkulübü nicki depo gibi. yani öyle biri yok .

Son düzenleyen: Moderatör:
o en son silinenin mesajları ve replerde hepsinin birikmiş repleri.... kim en son silinirse onu görüyorsun..

expireuserdi eski nicki :roflol:
ben de ilk başlarda bu ne demiştim,bir insan nasıl bu kaa mesaj yazar,uyumuyor sanırım:1shok:
Sonradan onun frankenstein olduğunu öğrendim:utangac:

o en son silinenin mesajları ve replerde hepsinin birikmiş repleri.... kim en son silinirse onu görüyorsun..

çok sağol okypete aydınlattığın için teşekkür ederim.

bende ne kadar çok mesajı var bunun diye düşünüyordum.demek k.k dan silinenlerin ortak mesajı onlar.

ay ama bazıları mesaj yazmış burun ameliyetı resimlerini falan istemişler. sırnaşık şey

:1shok: bende bilmiyodum ...böyle bişeyi...bi kaç kişinin açtığı konular dikkatimi çekdi sonradan kadınlarkulubü diye bi nickle açılmış gibi gözüküyodu...anlam verememişdim....ama doğru bu kişiler artık olmayan kişilerdi....şimdi taşlar yerine oturdu...:utangac:

Back