Yara

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Merhaba lütfen konunun yerini değiştirmeyin
Doktora gidemedim hafta sonu da geldi bacaklarimin birbirine değdiği noktada kızarıklık var çok yanıyor adim atamıyorum bile
ne işe yarar bepanthanr krem var olur mu

Pişik olmuşsun sur bepanteni iyi gelir sabah geçmiş olur inşallah ama sen yarında sur

Fazla yürüme daha fazla surtunmeyle daha cok canin yanar dahada yara büyür.medecassol krem daha cabuk iyilestiriyordu.sizdeki kremde rahatlatir.bu gece dinlenin.bendede oluyordu hemen kilo aldigimi anlayip diyete basliyordum.kilo surtunmeye sebep oluyor bende

Bepanten varmış sürün

Bolca Kremi bulayın hatta ortam uygun ise açık ve kremli kalsın bir şey sürülmesin üstüne

Bepanten iyileştirmez ama rahatlatır.

Kesin çözüm için, kilo verin, bacaklarınızı inceltin bunları yapana kadar da alttan tayt falan giyin ki sürtmesin iyice birbirine.

Ben bir youtuber da görmüstüm bebek pudrası sürüyordu

Beklazon diye bir merhem var annem ondan sürerdi sadece o iyi ediyodu tavsiye ederim bir güne geçiriyo

Cok sagolun arkadaslar. Havalar soğuk diye içine çorap giyiyordum onlarda naylon karışımlı şöyle istediğim gibi ℅100 pamuk bulamadım. İşyeri de sıcak oluyor haliyle pişik yaptı galiba. Dediğiniz kremleri yarın eczaneye sorayım çok sağolun

Canm etek giydiginde oluyorsur sanirim genelde.bende kilolu oldugumda basima cok gelirdi krem gecici cozumdur.Bu tarz ssyler giydiginde icine surtunmeyi engelleyici tayt iclik veya korseli tayt giymelisin.biz kadinlar genlede dolgun baldirlara sahibiz.krem sursende yine olucaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…