• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yara& Yanma& Sivilce izlerine Ve Sivilcelere karşı Elma

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben daha önce de dediğim gibi ponza taşı yüzünden yüz derimi sıyırmıştım. Bir kaç gün önce elma tedavisi yapmaya başladım. Gözle görülür bir geçme oldu. Ben tedaviye devam edeceğim. Her gün not yazacağım...

Büyük, sulu, yeşil elmayı rendeliyorsunuz. Rendesini yaralı veya sivilceli bölgeye yapıştırıyorsunuz. Bir saat duruyor. Çabuk iyileştirmek içinde bir saat bekletin, sonra sürekli yenileyin. Elma rendesini hiç durmadan yaptım. Sivilcelerim de yaralarım da azaldı. Mükemmel bir şey elma. Kahverengi yaralarım inanılmaz derece de pembeleşip kendi cilt rengime dönüyor.Şeniz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canim peki almayi rendeleyip tum yuzumuze maske seklinde uygulasak nasil olur.lekelere iyi gelirmi.benim yuzum biraz lekeli.

Arkadaşlar ben daha önce de dediğim gibi ponza taşı yüzünden yüz derimi sıyırmıştım. Bir kaç gün önce elma tedavisi yapmaya başladım. Gözle görülür bir geçme oldu. Ben tedaviye devam edeceğim. Her gün not yazacağım...

Büyük, sulu, yeşil elmayı rendeliyorsunuz. Rendesini yaralı veya sivilceli bölgeye yapıştırıyorsunuz. Bir saat duruyor. Çabuk iyileştirmek içinde bir saat bekletin, sonra sürekli yenileyin. Elma rendesini hiç durmadan yaptım. Sivilcelerim de yaralarım da azaldı. Mükemmel bir şey elma. Kahverengi yaralarım inanılmaz derece de pembeleşip kendi cilt rengime dönüyor.Şeniz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

peki bunu yaparken ek olarak antibiyotik falan kullandın mı yada baska maskelerde..a.s.

elma yemek cilde iyi gelir diye biliyorum ama sürmek ne derece yararlı olur tartışılır... elmanın böyle bir antitoksin etkisi varsa yuz temizleyicilerde neden elma bileşenli yapılmıyor bu da bi soru işareti. bence psikolojik bi durum seninkisi ..:D

***Farklı maskeler kullanmıyorum. [Doktorun verdiği kremleride bıraktım. Hiç bir işe yaramadı çünkü!]

***1 Saat kalıyor..

***Yüzünüzün her tarafına uygulamak çok daha güzel olabilir. Ama ben bölgesel yapıyorum.. [Yani tüm yüzüme ugrasamıyorum..]

***Ayrıca elma rendesini yapmadan önce Bilek kısmına sürün. Ertesi gün alerji olmamışsa Yüzünüze uygulayın. [Ben öyle yapıyorum. Örnegin Kabartma tozu & Yogurt çok kötü şişirtmişti...]

***Bugün ki notumu veriiym. Rengi açıldı.. Eski cilt rengime dönmeye devam ediyor. Çok daha iyi. Arkadaşlarım bugün fark ettiler. Yeni deriyi cıkardığı için üstteki deri dökülüyor gibi bişe... Kalın esenle. Daha yazacağım. Sorularınız varsa alıyım canlarm.

benim suana kadar uyguladığım hiç bir tedavi yöntemi 2 günde fln sonuç vermedi hatta hiç vermedi yauu :bbo::bbo::çok üzgünüm:

maşaallah size ya :nazar::nazar:

elma yemek cilde iyi gelir diye biliyorum ama sürmek ne derece yararlı olur tartışılır... elmanın böyle bir antitoksin etkisi varsa yuz temizleyicilerde neden elma bileşenli yapılmıyor bu da bi soru işareti. bence psikolojik bi durum seninkisi ..:D

kesınlıkle psıkolojık diil bence cunku kımyasal peelınglerdede elma asıtlerı ıle yapılıyo

evet elmanin cilde yara izlerine iyi oldugunu duymustum ama cabuk sonuc vermez diye hic yapmadim. yarin basliyorum. tskler a.s.

Arkadaşlar. Resmen mucize gibi. Gece yatmadan önce yüzümdeki elma rendesini çıkarttım. Rengi biraz daha açılmış gibiydi. [En eski hali kahverengiydi akşam da pembeydi]... Akşam rende yaptım. Tekrar sürdüm. Valla azimle yapıyorum ama meyvesini sabah kalktıgımda biraz aldım. [Üzerine poşet kapatıp bantla yapıştırdım xD] Sabah uyandığımda merak edip hemen çıkartttım. Aynaya baktıgımda cilt rengime yavaş yavaş da olsa kavuşacağımı gördüm. Birazdan resim çekeceğim. Sizlede paylaşmak istiyorum. Çok mutluyum. Bana soracak olursanız dünyanın en güzel meyvesi Elma. Elma seni çok seviyorum <3

peki yatarken elma rendesi yüzünde nasıl kalıyor?
üzerini nasıl kapatıyorsun anlatabilir misin lütfen

ya arkadaşlar bişey sorcam size..

ben de elma sirkesini denedim.. bi pamuğa elma sirkesini bolca sürdüm sora onu dudağım üzerinde 2tane svlce izi war yani burnumla üst dudağımın arasında sadece 20 dk beklettim o pamuğu sora çektiimde çok feci olmuştu böle beyaz beyaz derim kabarmıştı..

normalmi bölemi oluo sizdede.. =( ltfen cvb yazın elma sirkesini kullann arkadaşlar.. =(

ya arkadaşlar bence evde bi bilene danışmadan etmeden kafanıza göre yaptığınız şeyleri başkalarına önermeyin ola ki zararlıdır zaten millet ne duysa yapıyo,gün boyu elma rendesi tutmak hiç mantıklı gelmio bana çünkü asitli bişiydir elma ve fazlası cilde zarar verir,bütün gün rendeyi yenileyip yenileyip yüze yapıştırmak nasıl mantıklı olabilir ki??? elma asitleri cilt bakımında kullanılıyor ama herşeyin fazlası zarar,yani siz bunu kafanıza göre yapıyorsunuz ama lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin...

ya arkadaşlar bence evde bi bilene danışmadan etmeden kafanıza göre yaptığınız şeyleri başkalarına önermeyin ola ki zararlıdır zaten millet ne duysa yapıyo,gün boyu elma rendesi tutmak hiç mantıklı gelmio bana çünkü asitli bişiydir elma ve fazlası cilde zarar verir,bütün gün rendeyi yenileyip yenileyip yüze yapıştırmak nasıl mantıklı olabilir ki??? elma asitleri cilt bakımında kullanılıyor ama herşeyin fazlası zarar,yani siz bunu kafanıza göre yapıyorsunuz ama lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin...

Düşüncelerimizi paylaşalım ancak ilaç veya içeriksiz öneriler dışında diğer önerilere müdahele edemeyiz.Kaldı ki herkes kendi yapacağından sorumludur.Önerilere uymak ya da uymamak kişinin kendi kararıdır.Kimse kimseyi yargılama, rencide etme hakkına sahip değildir. a.s.

ben sadece kimsenin zarar görüp mağdur olmasını istemiyorum,paylaşım çok güzel elbette ama kendi kafamıza göre ciddi zararlara yol acabilecek şeyleri önermek yanlış geldi bana,kimseyi kırmak istemedim sadece daha bilinçli olsunlar istedim,konu sahibi arkadaşa da söledim,bu yaptığı çok zararlı olabilir diye,görüyorum ki bayanlar olumlu bişey okuduklarını sorgulamadan uygulamaya çok meyilli,benim şahsi fikrim insan güvenilirliği kanıtlanmamış,sadece kendi kafasına göre bişi deniyorsa arkasından başka insanları sürüklememeli,yani bunun sorumluluğunu almamalı,bilmiyorum bana çook yanlış geldi uygulama da bu şekilde insanlara aşılamak da...

ben bugün 1 saat elma rendesi beklettim yüzümde kıpkırmızı oldu cildim :tomato::tomato:
sonra düzeldi... sivilce izlerim de aynen duruyo :kahve::kahve:

Bilgi için teşekkürler. Sivilce lekelerime ben de deneyeyim. İbrahim Saraçoğlu da sivilce ve lekeler için harika bir mske diyerekten kayısı ve elmadan yapılan bir maske tarifi vermişti.

ben bugün 1 saat elma rendesi beklettim yüzümde kıpkırmızı oldu cildim :tomato::tomato:
sonra düzeldi... sivilce izlerim de aynen duruyo :kahve::kahve:

yani arkadasım harıka bır yazı yazmıssın ne beklıyodun allah askına hemen bı gunde derı degiştırmeyı falanmı umuyodun yararlı dedılerse anında goruntu de demedıler heralde ılk gun sende hassasıyet yapmıs olabılır lutfen kullanmak ısteyenlerı 1 gunluk olcu sayılamayacak fıkırlerımızle yanlıs yonlendırmeyelımjeyyar ben elma :asıtlerını kımyasal peelıngde kullanıldıgını elma sırkesının lekeden tutunda antıseptık pekcok özellık tasıdıgını uzmanlardan ogrendm bu onerıyı sunan arkadasın fıkrını curuturken lutfen uzmanlar tarafından onaylandıgını da hatırlatmak ıstermCADIARZUCADIARZU

ya arkadaşlar bişey sorcam size..

ben de elma sirkesini denedim.. bi pamuğa elma sirkesini bolca sürdüm sora onu dudağım üzerinde 2tane svlce izi war yani burnumla üst dudağımın arasında sadece 20 dk beklettim o pamuğu sora çektiimde çok feci olmuştu böle beyaz beyaz derim kabarmıştı..

normalmi bölemi oluo sizdede.. =( ltfen cvb yazın elma sirkesini kullann arkadaşlar.. =(

Canım normal bir şey. Elma sirkesinde asit olduğu için yarayı daha kötü bir şekilde tahriş etmiştir. Asitli şeyler sürme kanımca. Ben denemiştim.. Bu yüzden asitli şeylerden uzak dur... [Yaralara]

Back