Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriYara& Yanma& Sivilce izlerine Ve Sivilcelere karşı Elma
Konu SahibiEU1
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Arkadaşlar ben daha önce de dediğim gibi ponza taşı yüzünden yüz derimi sıyırmıştım. Bir kaç gün önce elma tedavisi yapmaya başladım. Gözle görülür bir geçme oldu. Ben tedaviye devam edeceğim. Her gün not yazacağım...
Büyük, sulu, yeşil elmayı rendeliyorsunuz. Rendesini yaralı veya sivilceli bölgeye yapıştırıyorsunuz. Bir saat duruyor. Çabuk iyileştirmek içinde bir saat bekletin, sonra sürekli yenileyin. Elma rendesini hiç durmadan yaptım. Sivilcelerim de yaralarım da azaldı. Mükemmel bir şey elma. Kahverengi yaralarım inanılmaz derece de pembeleşip kendi cilt rengime dönüyor.Şeniz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Arkadaşlar ben daha önce de dediğim gibi ponza taşı yüzünden yüz derimi sıyırmıştım. Bir kaç gün önce elma tedavisi yapmaya başladım. Gözle görülür bir geçme oldu. Ben tedaviye devam edeceğim. Her gün not yazacağım...
Büyük, sulu, yeşil elmayı rendeliyorsunuz. Rendesini yaralı veya sivilceli bölgeye yapıştırıyorsunuz. Bir saat duruyor. Çabuk iyileştirmek içinde bir saat bekletin, sonra sürekli yenileyin. Elma rendesini hiç durmadan yaptım. Sivilcelerim de yaralarım da azaldı. Mükemmel bir şey elma. Kahverengi yaralarım inanılmaz derece de pembeleşip kendi cilt rengime dönüyor.Şeniz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
elma yemek cilde iyi gelir diye biliyorum ama sürmek ne derece yararlı olur tartışılır... elmanın böyle bir antitoksin etkisi varsa yuz temizleyicilerde neden elma bileşenli yapılmıyor bu da bi soru işareti. bence psikolojik bi durum seninkisi ..
***Farklı maskeler kullanmıyorum. [Doktorun verdiği kremleride bıraktım. Hiç bir işe yaramadı çünkü!]
***1 Saat kalıyor..
***Yüzünüzün her tarafına uygulamak çok daha güzel olabilir. Ama ben bölgesel yapıyorum.. [Yani tüm yüzüme ugrasamıyorum..]
***Ayrıca elma rendesini yapmadan önce Bilek kısmına sürün. Ertesi gün alerji olmamışsa Yüzünüze uygulayın. [Ben öyle yapıyorum. Örnegin Kabartma tozu & Yogurt çok kötü şişirtmişti...]
***Bugün ki notumu veriiym. Rengi açıldı.. Eski cilt rengime dönmeye devam ediyor. Çok daha iyi. Arkadaşlarım bugün fark ettiler. Yeni deriyi cıkardığı için üstteki deri dökülüyor gibi bişe... Kalın esenle. Daha yazacağım. Sorularınız varsa alıyım canlarm.
elma yemek cilde iyi gelir diye biliyorum ama sürmek ne derece yararlı olur tartışılır... elmanın böyle bir antitoksin etkisi varsa yuz temizleyicilerde neden elma bileşenli yapılmıyor bu da bi soru işareti. bence psikolojik bi durum seninkisi ..
Arkadaşlar. Resmen mucize gibi. Gece yatmadan önce yüzümdeki elma rendesini çıkarttım. Rengi biraz daha açılmış gibiydi. [En eski hali kahverengiydi akşam da pembeydi]... Akşam rende yaptım. Tekrar sürdüm. Valla azimle yapıyorum ama meyvesini sabah kalktıgımda biraz aldım. [Üzerine poşet kapatıp bantla yapıştırdım xD] Sabah uyandığımda merak edip hemen çıkartttım. Aynaya baktıgımda cilt rengime yavaş yavaş da olsa kavuşacağımı gördüm. Birazdan resim çekeceğim. Sizlede paylaşmak istiyorum. Çok mutluyum. Bana soracak olursanız dünyanın en güzel meyvesi Elma. Elma seni çok seviyorum <3
ben de elma sirkesini denedim.. bi pamuğa elma sirkesini bolca sürdüm sora onu dudağım üzerinde 2tane svlce izi war yani burnumla üst dudağımın arasında sadece 20 dk beklettim o pamuğu sora çektiimde çok feci olmuştu böle beyaz beyaz derim kabarmıştı..
ya arkadaşlar bence evde bi bilene danışmadan etmeden kafanıza göre yaptığınız şeyleri başkalarına önermeyin ola ki zararlıdır zaten millet ne duysa yapıyo,gün boyu elma rendesi tutmak hiç mantıklı gelmio bana çünkü asitli bişiydir elma ve fazlası cilde zarar verir,bütün gün rendeyi yenileyip yenileyip yüze yapıştırmak nasıl mantıklı olabilir ki??? elma asitleri cilt bakımında kullanılıyor ama herşeyin fazlası zarar,yani siz bunu kafanıza göre yapıyorsunuz ama lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin...
ya arkadaşlar bence evde bi bilene danışmadan etmeden kafanıza göre yaptığınız şeyleri başkalarına önermeyin ola ki zararlıdır zaten millet ne duysa yapıyo,gün boyu elma rendesi tutmak hiç mantıklı gelmio bana çünkü asitli bişiydir elma ve fazlası cilde zarar verir,bütün gün rendeyi yenileyip yenileyip yüze yapıştırmak nasıl mantıklı olabilir ki??? elma asitleri cilt bakımında kullanılıyor ama herşeyin fazlası zarar,yani siz bunu kafanıza göre yapıyorsunuz ama lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin...
Düşüncelerimizi paylaşalım ancak ilaç veya içeriksiz öneriler dışında diğer önerilere müdahele edemeyiz.Kaldı ki herkes kendi yapacağından sorumludur.Önerilere uymak ya da uymamak kişinin kendi kararıdır.Kimse kimseyi yargılama, rencide etme hakkına sahip değildir. a.s.
ben sadece kimsenin zarar görüp mağdur olmasını istemiyorum,paylaşım çok güzel elbette ama kendi kafamıza göre ciddi zararlara yol acabilecek şeyleri önermek yanlış geldi bana,kimseyi kırmak istemedim sadece daha bilinçli olsunlar istedim,konu sahibi arkadaşa da söledim,bu yaptığı çok zararlı olabilir diye,görüyorum ki bayanlar olumlu bişey okuduklarını sorgulamadan uygulamaya çok meyilli,benim şahsi fikrim insan güvenilirliği kanıtlanmamış,sadece kendi kafasına göre bişi deniyorsa arkasından başka insanları sürüklememeli,yani bunun sorumluluğunu almamalı,bilmiyorum bana çook yanlış geldi uygulama da bu şekilde insanlara aşılamak da...
Bilgi için teşekkürler. Sivilce lekelerime ben de deneyeyim. İbrahim Saraçoğlu da sivilce ve lekeler için harika bir mske diyerekten kayısı ve elmadan yapılan bir maske tarifi vermişti.
ben de elma sirkesini denedim.. bi pamuğa elma sirkesini bolca sürdüm sora onu dudağım üzerinde 2tane svlce izi war yani burnumla üst dudağımın arasında sadece 20 dk beklettim o pamuğu sora çektiimde çok feci olmuştu böle beyaz beyaz derim kabarmıştı..
Canım normal bir şey. Elma sirkesinde asit olduğu için yarayı daha kötü bir şekilde tahriş etmiştir. Asitli şeyler sürme kanımca. Ben denemiştim.. Bu yüzden asitli şeylerden uzak dur... [Yaralara]